Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fešáčika z Beverly Hills dnes (ne)spoznáte: Hm, všetci starneme!

Luke Perry bol kedysi idolom mnohých dievčat. Zobraziť galériu (9)
Luke Perry bol kedysi idolom mnohých dievčat. (Zdroj: Fox Network)

SAN DIEGO - Zub času sa na ňom podpísal! Charizmatický herec Luke Perry sa môže smelo pýšiť tým, že istého času mal po celom svete milióny fanúšičiek. Tie si získal účinkovaním v kultovom počine Beverly Hills 90210, kde stvárnil fešáčika Dylana. Seriálový záletník oslávi tento rok 51. narodeniny, čo sa pochopiteľne odráža na jeho zovňajšku. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Ak ste vyrastali v 90. rokoch, je veľká pravdepodobnosť, že ste sledovali aj seriál Beverly Hills 90210. Z partičky tínedžerov bol medzi dievčatami najviac žiadaný "zlý chalpec" Dylan McKay. Toho stvárnil herec Luke Perry, ktorý síce účinkoval aj v iných filmoch a seriáloch, no verejnosť si ho bude zrejme najviac spájať s týmto počinom.


Pikantné tajomstvo Beverly Hills 90210: Pred kamerami panna, mimo nich si to rozdávala s hercami!


Zo známeho herca je dnes už päťdesiatnik. Pred kamerami je stále aktívny. Tínedžerky by však pri pohľade na neho veľmi neochkali a niektoré z jeho bývalých fanúšičiek by ho možno ani nespoznali. Tvár seriálového Dylana je totiž vráskavá, vlasy preriedené a herec nosí bradu.      

V týchto dňoch sa Perry ukázal na akcii Comic Con v San Diegu, kde spoločne s tvorcami a kolegami promoval seriál Riverdale. Mimochodom, v ňom už za toho najviac sexi chlapa nebude. Mnohé dámy sa však zhodujú v tom, že má šmrnc aj na staré kolená. Čo si myslíte vy?

Luke Perry (v strede) oslávi tento rok 51. narodeniny.
Zobraziť galériu (9)
Luke Perry (v strede) oslávi tento rok 51. narodeniny.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Luke PerryBeverly Hills 90210Dylan McKay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu