Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda seriálu O.C. California vycapila na net holé prsia: Sexi Marissa je spať!

Mischa Barton sa na internet vycapila do pol pása nahá. Zobraziť galériu (10)
Mischa Barton sa na internet vycapila do pol pása nahá. (Zdroj: Instagram)

MYKONOS - Hmotnosť klesla, sebavedomie narástlo! Herečka Mischa Barton (30) bude zrejme už naveky spájaná najmä so seriálom O.C. California, vďaka ktorému sa preslávila po celom svete. Úloha rozmaznanej Marissy však plavovláske nezaručila len popularitu, ale ako to v prípade mnohých mladých hviezd býva, aj množstvo problémov. Tie už patria do minulosti, kráska schudla a provokuje, ako za starých dobrých čias.

Zase si to môže dovoliť! Herečku Mischu Barton ešte donedávna trápili kilá navyše. Tie boli výsledkom toho, že mladá herečka neprežívala najlepšie obdobie. Závislosti, poruchy príjmu potravy, kolísajúca hmotnosť aj nervové zrútenie - s tým všetkým sa musela kráska popasovať. 

Plavovláska v poslednom čase zapracovala aj na svojej postave. Už keď išla do šou Dancing With the Stars ohurovala štíhlymi krivkami. A dnes ich dokonca ukazuje v plnej kráse. 

Hviezda obľúbeného seriálu O.C. California si momentálne užíva chvíle oddychu na gréckom ostrove Mykonos. Fanúšikom odtiaľ poslala poriadne provokatívny pozdrav. Na momentke pózuje kráska hore bez a takto vyzlečená si vychutnáva cigaretu na balkóne hotela.  

Mischu Barton trápili kilá navyše.
Zobraziť galériu (10)
Mischu Barton trápili kilá navyše.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerala Mischa Barton donedávna.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerala Mischa Barton donedávna.

Mischa Barton ukázala fanúšikom prsia. Vedomá si toho, že instagram takéto zábery netoleruje, bradavky si graficky rozmazala.
Zobraziť galériu (10)
Mischa Barton ukázala fanúšikom prsia. Vedomá si toho, že instagram takéto zábery netoleruje, bradavky si graficky rozmazala.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mischa BartonO.C. CaliforniaMarissa Cooper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu