Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tragédia na pľaci filmu Resident Evil: Peknej blondínke museli amputovať ruku - FOTO dala na net!

Olivia Jackson bola kaskadérkou hviezdnej Milly Jovovich. Zobraziť galériu (8)
Olivia Jackson bola kaskadérkou hviezdnej Milly Jovovich. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Takto som si svoj život nepredstavovala! Týmito slovami komentuje Olivia Jackson (32) nehodu, ktorá sa jej stala počas nakrúcania posledného dielu filmu Resident Evil. Sympatická blondínka robila kaskadérku hviezdnej Mille Jovovich (40). Pri filmovaní jednej z akčných scén motorkou nabúrala do vozu s kamerou. Dôsledky zrážky sú hrozivé. Dablérka bola istý čas v kóme, má zjazvenú tvár a ľavú ruku jej museli amputovať. O svoj neľahký osud sa delí s verejnosťou prostredníctvom instagramu.

Rok 2017 sa predbežne uvádza ako obdobie, kedy by mal mať premiéru šiesty diel filmu Resident Evil s podtitulom The Final Chapter. Hlavná hviezda filmu Milla Jovovich už počas jeho nakrúcania zásobovala priaznivcov fotkami z pľacu.  


Že túto starenu nepoznáte? OMYL! V skutočnosti je to známa sexica


Zhruba v septembri minulého roka narobila poriadny rozruch záberom, na ktorom bola zvečnená jej dablérka Olivia Jackson. Známa herečka prosila fanúšikov o ich modlitby. Mladá kaskadérka mala totiž hrozivú nehodu a jej život visel na vlásku.

Olivia bola dva týždne v kóme. Dnes sa netají tým, že sa musela nanovo učiť chodiť. Zmierila sa tiež s jazvami, ktorými je poznačená jej pekná tvár. Tento týždeň však nabrala odvahu na to, aby zverejnila aj záber z nemocničného lôžka, ktorý vznikol zrejme pár hodín po tom, čo jej lekári amputovali ľavú ruku. „Takto som si svoj život nepredstavovala. Našťastie mám pri sebe skvelý tím ľudí, ktorí ma podporujú,” pripísala k fotke blondínka, ktorá sa nevzdáva a sľubuje, že sa k svojej milovanej práci čoskoro vráti. 

Milla Jovovich prosila svojich priaznivcov o to, aby sa za mladú kaskadérku modlili.
Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich prosila svojich priaznivcov o to, aby sa za mladú kaskadérku modlili.  (Zdroj: Instagram)

Život Olivie Jackson poznačila tragická nehoda. Úsmev z jej tváre však neschádza a je plná optimizmu.
Zobraziť galériu (8)
Život Olivie Jackson poznačila tragická nehoda. Úsmev z jej tváre však neschádza a je plná optimizmu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Milla JovovichOlivia JacksonResident Evil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu