Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Veľké prekvapenie fanúšikov Hitmana: Svadbu so sexicou utajil riadne dlho!

Rupert Friend Zobraziť galériu (5)
Rupert Friend (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anglický herec Rupert Friend sa zosobášil s americkou atlétkou a modelkou Aimee Mullins. Tridsaťštyriročný ženích o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil čiernobielu fotografiu zo svadby, ktorá sa konala ešte 1. mája.

"Už mesiac som šťastne ženatý s Aimee Mullins," uviedol herec. Jeho 39-ročná manželka takisto zverejnila na Instagrame niekoľko fotiek zo svadby. Dvojica sa zasnúbila v decembri 2014. Ruperta Frienda môžu diváci a diváčky poznať z filmov Pýcha a predsudok (2005), Chlapec v pruhovanom pyžame (2008), Mladá Viktória (2009) či Hitman: Agent 47 (2015). Od roku 2012 účinkuje v seriáli Homeland - Zradca (2011). Pracuje tiež ako režisér a scenárista. 

 

Today is the one-month anniversary of being happily married to @AimeeMullins! #ilovemywife

Fotka uverejnená používateľom Rupert Friend (@rupertfriend),

 

Aimee Mullins sa okrem modelingu a športu venuje aj herectvu. V detstve jej museli amputovať časti oboch dolných končatín. Kariéru odštartovala ako paralympijská šprintérka, neskôr sa z nej stala modelka. Spolupracovala napríklad s návrhárom Alexandrom McQueenom. Magazín People ju zaradil do rebríčka najkrajších žien sveta. Zahrala si napríklad v dráme Cremaster 3 (2002), komédii Appropriate Behavior (2014) či kriminálnej dráme Rob the Mob (2014). 

 

Viac o téme: Aimee MullinsRupert Friend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu