Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vitteková má nového chlapa: Lovila v zahraničí... Toto je on!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (10)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA – Opäť zamilovaná! Keď sa Patrícia Vitteková (36) po dlhých deviatich rokoch manželstva rozišla s futbalistom Róbertom Vittekom (34), šťastie našla v náručí o 7 rokov mladšieho muža. Bol ním herec a režisér Michal Nemtuda (29), s ktorým sa však po roku a pol rozišla. V sobotňajšej Smotánke ale zaznela informácia, že brunetka už opäť nie je sama. Šťastie vraj našla po boku muža z Mníchova, s ktorým sa už objavila aj na verejnosti. Pozrite, toto je on!

Zadaná! Kým futbalista  a ešte stále zákonitý manžel Patrície Vittekovej Robo Vittek evidentne stále randí s modelkou Niki Lowrie, matka jeho dvoch dcér sa na verejnosti donedávna tvárila, že po minuloročnom rozchode s hercom Michalom Nemtudom je stále sama. No dnes už je zrejmé, že aj brunetka má nového chlapa.

Keď sa v polovici apríla speváčka a podnikateľka Patrícia Vitteková objavila na Bratislavských módnych dňoch s dcérami a neznámym mužom, zrejme len málokto tušil, že ten záhadný pán, ktorého si držala na verejnosti od tela, je jej nový priateľ. Dokonca ho na prehliadke posadila za seba spolu s deťmi a ona sama sedela v prvom rade. Keďže u Vittekovcov sme boli zvyknutí, že si vedia najať aj ochranku, predpokladali sme, že aj on je jeden z nich. No nebolo to tak.

Záhadný muž je jej nový chlap, s ktorým už randí nejaký čas. „Toto je nový priateľ Patrície, ktorý žije v Mníchove,“ zaznelo v sobotu v Smotánke. Kamera ho nasnímala stojaceho v pozadí za Vittekovou, keď s dcérami dávala pre Markízu rozhovor. Nakrátko vystrihaný chlapík s fúzami  a bradou speváčku neustále sledoval. Nám sa podarilo zistiť, že ide o Slováka Patrika, ktorý miluje rýchle autá.

A hoci si ho vtedy pred ľuďmi držala od tela, teraz sa už k nemu hlási. Pred pár dňami totiž zverejnila na sociálnej sieti fotografiu z istej svadby, kde mali k sebe naozaj blízko. Patrik ju na snímke nežne objíma okolo pása  a drží ju za ruku, akoby chcel ukázať: ona je moja. Hoci Patrícia už nerada komentuje svoje súkromie, tentoraz sa prezradila. Zo záberu je totiž viac ako jasné, že tí dvaja sa ľúbia. Nechajme sa prekvapiť, či jej to s týmto fešákom vyjde.  

Za Patríciou Vittekovou stojí jej nový priateľ, ktorý žije v Mníchove.
Zobraziť galériu (10)
Za Patríciou Vittekovou stojí jej nový priateľ, ktorý žije v Mníchove.

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu