Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka z mužských snov sa zaoblila: V bikinách ukázala vypuklé bruško!

Megan Fox je krásna žena, o ktorej určite sníva nejeden chlap. Zobraziť galériu (5)
Megan Fox je krásna žena, o ktorej určite sníva nejeden chlap. (Zdroj: SITA)

HAWAII - Namiesto rozvodu idylka! Hoci to ešte donedávna vyzeralo tak, že manželstvo Briana Austina Greena (42) a krásnej Megan Fox (29) je v troskách, opak je pravdou. Jedna z najsexi žien sveta dokonca nosí pod srdcom dieťatko a zdá sa, že práve tretí potomok prominentný vzťah zachránil. Dvojica si aktuálne vychutnáva spoločné chvíle na romantickej dovolenke, kde herečka hrdo ukazuje guľaté bruško.

Kríza zažehnaná! Toto chcú aktuálne celému svetu odkázať a dokázať Brian Austin Green a Megan Fox. Prominentní manželia sa v týchto dňoch nachádzajú na Havajských ostrovoch, kde si zhruba pred šiestimi rokmi vymenili obrúčky. Pri pohľade na aktuálne zábery dvojice má človek pocit, akoby si povedali svoje "áno" len pred pár dňami. 

Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 a jedna z najkrajších žien sveta si za asistencie bulvárnych fotografov užívali prechádzku po pláži. Brian mal na sebe len krátke nohavice a pochválil sa vypracovaným telom. Megan vyzerala v čiernych bikinách, ako to už býva zvykom, božsky. Kým spodnú časť tela schovala pod šatku, guľaté bruško hrdo vystavila na obdiv. A pyšný tatko jej ho viackrát s láskou hladil. 

Pre Megan a Davida ide o tretieho spoločného potomka. Správy o tom, že je kráska tehotná, verejnosť dosť zaskočili. Ešte pred pár mesiacmi sa v prípade dvojice intenzívne hovorilo o rozvode. „Žiadné z našich detí nebolo plánované. Jednoducho sa to stalo,” poznamenal v rozhovore pre magazín People známy herec. „Budem mať 43 rokov. Mať v mojom veku tri deti je celkom šialené, čo?!” dodal so smiechom.    

Megan Fox sa počas romantickej prechádzky s manželom pýšila tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (5)
Megan Fox sa počas romantickej prechádzky s manželom pýšila tehotenským bruškom.  (Zdroj: profiemdia.sk)

Viac o téme: Megan FoxBrian Austin Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu