Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pozrite na budúcu pani Kardashian: Mega pery, divný zadok, vyvalené silikóny - No, kráska!

Blac Chyna je zjav, ktorý človek na ulici neprehliadne. Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna je zjav, ktorý človek na ulici neprehliadne. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

LOS ANGELES - ...ale len v očiach niekoho! Všetko nasvedčuje tomu, že slávny klan Kardashianok sa čoskoro rozrastie. Postaral sa o to brat známych krások - Rob (29), ktorému učarovala príležitostná modelka Blac Chyna (27). Ako vidno, mladej mamičke sa prirodzenosť hnusí. Silikón má v perách, zadku, aj prsiach. Hotová bábika!

Musí si ju všimnúť každý! Reč je o budúcej pani Kardashian, ktorú verejnosť pozná ako Blac Chynu. Bývalá striptérka a príležitostná modelka si počas uplynulého týždňa vyrazila za zábavou a hneď mala paparazzov v pätách. Na hlave mala blonďavú parochňu a na tvári výrazný mejkap. Pozornosť však láska Roba Kardashiana pútala aj outfitom. Priliehavé šaty totiž obopínali jej silikónom zdeformovaný zadok, z výstrihu jej každú chvíľu išli vypadnúť vnady. 

Sexici robil spoločnosť Rob, ktorý sa po jej boku usiloval tváriť nenápadne. Ešte stále totiž bojuje s nadváhou a za svoje tučné telo sa hanbí. Kardashian však má čo robiť. Ako informuje Us Weekly, dvojica sa plánuje koncom leta zosobášiť. A ako to už v prípade tejto famílie býva zvykom, celá paráda sa má odohrávať za asistencie televíznych kamier.    

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kardashianky svoju budúcu švagrinu príliš nemusia. Blac Chyna má totiž dieťa s raperom Tygom. Ten v súčasnosti tvorí pár s najmladšou so slávnych sestier - Kylie Jenner. Silikónka je tiež veľkou kamarátkou s Amber Rose, ktorá v minulosti viedla poriadnu vojnu s Kim. 

Blac Chyna a Rob Kardashian budú zrejme už čoskoro manželia.
Zobraziť galériu (8)
Blac Chyna a Rob Kardashian budú zrejme už čoskoro manželia.  (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

Viac o téme: Blac ChynaKardashiansKardashiankyRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu