Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa sexBOMBA vyvetrala prsia: Šaty praskali vo švíkoch!

Nicole Coco Austin Zobraziť galériu (8)
Nicole Coco Austin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ľudia pri pohľade na ňu ani nedýchali! S Nicole Coco Austin (36) sa spájajú najmä výrazy ako silikónka, sexbomba, sexica, dračica... Už pár mesiacov sa však blondínka prezentuje aj ako matka. Počas uplynulého víkendu si od svojej dcérky Chanel odbehla za zábavou a pri tej príležitosti sa nasúkala do šiat, ktoré jej príliš nesadli. Každú chvíľu totiž hrozilo, že nitky nápor jej mega veľkých vnád nezvládnu a poľavia.

Keď Nicole Coco Austin oznámila svetu, že sa stane matkou, mnohí neveriaco krútili hlavou. Len málokto si totiž vedel blonďavú silikónku v tejto zodpovednej úlohe predstaviť. Že prsatka nemieni na svojej prezentácii nič meniť, dala najavo už počas tehotenstva. Extrémne veľké prsia totiž vyvaľovala na počkanie. Ak by preto niekto čakal, že po pôrode dojde u Coco k nejakej zmene, musíme ho sklamať. 


Prsiská tehotnej hviezdy sú extrémne veľké: Vyvaľuje ich na počkanie!


Že sa Nicole otŕčania svojho tela vzdať nemieni, dala najavo aj počas uplynulého víkendu. Spoločne s manželom, raperom Ice-T sa zúčastnili párty, kde boli najväčšími hviezdami. Blondínka si pri tej príležitosti obliekla vypasované šaty s hlbokým výstrihom.

Spodná časť outfitu jej ešte ako-tak sadla. Horšie to vyzeralo v oblasti hrudníka. Košíky totiž majú bežnej nositeľke zakryť celé prsia, v prípade Coco ale toho zahalili veľmi málo. Každú chvíľu dokonca hrozilo, že silikónka zostane hore bez.

Ľudia pri stretnutí s Coco zabudli dýchať.
Zobraziť galériu (8)
Ľudia pri stretnutí s Coco zabudli dýchať.  (Zdroj: Instagram)

Coco a Ice-T si od rodičovských povinností odbehli za zábavou.
Zobraziť galériu (8)
Coco a Ice-T si od rodičovských povinností odbehli za zábavou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicole Coco Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu