Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zoznámte sa s čiernou ovcou Kardashianovcov: Kedysi sebavedomý fešáčik, dnes zahanbený tučko!

Rob Kardashian sa v priebehu rokov výrazne zmenil. Zobraziť galériu (6)
Rob Kardashian sa v priebehu rokov výrazne zmenil. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nezapadá! Sexepíl, túžba po sláve a pretŕčanie sa sú pre členov rodiny Kardashianovcov typické. Známe sestry sa priam predbiehajú v tom, ktorá dokáže narobiť väčší rozruch. Súčasťou prominentnej rodiny je však aj niekto, komu pozornosť médií vôbec nerobí radosť. Tou čiernou ovcou je brat slávnych krások - Rob Kardashian (28). Kedysi fešný mladík má totiž zdravotné problémy a tučné telo, za ktoré sa hanbí.

Len málokto by dnes nepoznal televízny klan Kardashianovcov. Kim, Kendall, či Kylie patria medzi vplyvné celebrity a spoločne s Kourtney a Khloé majú na sociálnych sieťach množstvo fanúšikov. Hviezdami sú tiež mama Kris a jej exmanžel Bruce Jenner, ktorý sa dal preoperovať a dnes je z neho Caitlyn. 


Mohlo by vás zaujímať: 

Takto sa rokmi (a plastikami) menili slávne Kardashianky: Úžasné VIDEÁ ukazujú, čo všetko majú urobené!


Spomínané dámy nechýbajú na vychytených spoločenských podujatiach a sú rady, keď sú na očiach. V porovnaní s nimi sa jediný syn krátkovlasej Kris - Rob verejnosti stráni a pri stretnutí s paparazzmi sa snaží byť nenápadný. Je to však veľmi náročné. 28-ročného mladíka totiž trápi nadváha a nedávno mu lekári diagnostikovali cukrovku.

Ešte pred pár rokmi bol Rob veľký sympaťák a žil podobným životom, ako všetky Kardashianky. Jeho frajerkami boli napríklad speváčka Rita Ora a herečka Adrienne Bailon. V roku 2011 účinkoval v tanečnej šou Dancing with the Stars, kde skončil na druhom mieste. O rok neskôr bol členom poroty Miss USA. 

Viac o téme: KardashiansRob Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu