Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prsia sťa melóny a latino zadok: Ruská modelka (21) odmietla schudnúť, hotová Kardashianka

Anastasia Kvitko Zobraziť galériu (3)
Anastasia Kvitko (Zdroj: Instagram/anastasiya_kvitko)

MIAMI/LONDÝN - Modelku Anastasiu Kvitko, vďaka jej obdarenej postave s mierami 96-63-105, veľa ľudí považuje za ruský náprotivok známej americkej celebrity Kim Kardashian. Mladučká kráska odmietla kedysi schudnúť a teraz svoje rozhodnutie určite neľutuje. Veď práve vďaka oblým tvarom žne úspechy.

Holá Kim Kardashian valcuje internet: Svet sa z nej takto smeje!

Dievčina, pôvodom z ruského Kaliningradu, momentálne žije v Miami a s prácou modelky začala ako 17-ročná. Jej prvá agentúra chcela, aby schudla, ale Anastastia radu neposlúchla a odvtedy dosiahla už 2,6 milióna nasledovníkov na Instagrame, kde hrdo zverejňuje svoje sexi fotografie.

Na otázku ruského portálu Sputnik o tajomstve jej popularity povedala: "Myslím, že je to kvôli mojim ženským tvarom. Neviem presne prečo, ale teraz je taký boom okolo Kim Kardashian a oni sa sami rozhodli ma s ňou porovnávať. Keď som mala 17, všimol si ma slávny módny fotograf Anvar Norov a potom, čo som zistila, že sa mi páči práca modelky, vydala som sa po tejto ceste. Plus, fotografi mi sami písali a ponúkali sa, že ma nafotia."

Prsia sťa melóny a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/anastasiya_kvitko)

Anastasia dúfa, že raz bude rovnako úspešná ako jej hviezdna "dvojníčka", ktorá je vydatá za rappera Kanye Westa. Už teraz má vraj v Amerike veľa ponúk z reklamných agentúr, ktoré jej môžu zabezpečiť veľkú popularitu.

Ruska poprela, že by niekedy bola na plastickej operácii, alebo že by mala v úmysle takýto zákrok podstúpiť. Uviedla tak na margo špekulácii na sociálnych sieťach, že jej poprsie je vylepšené. "Nejdem na sebe nič meniť, pretože ja som za to byť prirodzená. Ale nepozerám sa na plastickú chirurgiu negatívne. Ak má človek naozaj nedostatky, môže sa uchýliť k plastickej chirurgii, keď ho to urobí šťastnejším," hovorí modelka, ktorá sa k svojej postave údajne dopracovala iba tvrdým tréningom v posilňovni a korzetom.

Prsia sťa melóny a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/anastasiya_kvitko)

Zdravotné problémy ju obchádzajú aj vďaka tomu, že je do športu hotový blázon, cvičí chrbát a posilňuje svaly, aby pre ňu jej tvary neboli záťažou. Dokonca so svojimi bujnými prednosťami dokáže spávať aj na bruchu, hoci je to pre niekoho takmer nepredstaviteľné.

Viac o téme: Kim KardashianAnastasia Kvitko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu