Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dogabaná herečka vyšla do ulíc: Jej prsník na vandrovke!

Phoebe Price Zobraziť galériu (6)
Phoebe Price (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aká náhoda! Phoebe Price (47) nepatrí medzi príliš úspešné a žiadané herečky. Keď však začuje blesky fotoaparátov, hneď spozornie. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď sa vybrala na veľkonočný nákup. Okrem toho, že bola poriadne dogabaná, zaujala aj vykúkajúcim prsníkom.

Hlavne zaujať! Tým sa vo svojom živote riadi Phoebe Price, ktorá sa mihla v zopár počinoch, vrátane seriálu Akty X. Ryšavka sa pred kamerami príliš neobjavuje, avšak pri každom stretnutí s bulvárnymi fotografmi je nadšená. 

Narazili na seba aj v uplynulých dňoch, keď sa Phoebe vybrala na nákup. Doobliekaná bola tak, že ju nešlo prehliadnúť. Na sebe mala vzorované šaty, ktoré doplnila pletenou čapicou a na ňu si dala zajačie ušká. Oči si zakryla výraznými okuliarmi a rúško mala vyzdobené v rovnakých farbách, z akých pozostával jej bizarný ouutfit. 

Že Phoebe nechala podprsenku doma, bolo pri pohľade na ňu jasné každému. Zboku jej totiž išiel každú chvíľu vypadnúť prsník. V prípade tejto dámy sú však podobné "nechcené" odhalenia celkom bežné.  

Phoebe Price
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Phoebe Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu