Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tučná Kardashianka oslávila nové telo nahotou: Je v šoku, fotili ju opitú!

Khloé Kardashian pod vplyvom alkoholu odhodila všetky zábrany. Zobraziť galériu (9)
Khloé Kardashian pod vplyvom alkoholu odhodila všetky zábrany. (Zdroj: khloewithak.com)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Teraz alebo nikdy! To si povedala Khloé Kardashian (31), ktorú ešte donedávna trápili kilá navyše. Televíznej hviezdičke sa podarilo schudnúť a momentálne je v životnej forme. Zrejme aj preto nafotila doposiaľ najodvážnejšie zábery svojho nahého tela, z ktorých je stále v šoku. Ako totiž prezradila, vznikli za dosť nezvyčajných okolností.

Niky nevyzerala lepšie! Khloé bola síce zväčša označovaná za najmenej príťažlivú členku prominentného klanu Kardashianovcov, no aktuálne potvrdzuje staré známe, že aj zo škaradého káčatka sa môze vykľuť krásna labuť. Blondínka, ktorú trápili kilá navyše, na svojej oblej figúre zapracovala a výsledok je priam očarujúci. 

V závere tohto týždňa sa televízna hviezda pochválila fotkou, ktorá vyrazí dych hádam každému. Khloé na nej pózuje úplne nahá a do objektívu, podobne ako jej sestry, vystavila svoj zadok. „Tak sa to teda stalo,” pripísala k dráždivému záberu Khloé, ktorá má k dispozícii viacero šteklivých fotiek.   

Zaujímavé je, že nahý fotoshooting sa odohral počas dovolenky v Karibiku a zúčastnilo sa ho viacero kamarátov. „Trošku sme popíjali a zrazu sa to takto nejako zvrhlo,” priznala Khloé. Sama je zo seba prekvapená, že sa na niečo také dala nahovoriť. „Stále som v šoku, že som nabrala odvahu,” dodala sexica. „Uvedomila som si však, že mladšia už nikdy nebudem,” uzavrela blondínka. 

Khloé Kardashian vyzerá na najnovších fotkách úchvatne.
Zobraziť galériu (9)
Khloé Kardashian vyzerá na najnovších fotkách úchvatne.  (Zdroj: khloewithak.com)

 

Viac o téme: Khloé KardashianKardashianka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu