Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Túto českú hviezdu by chcel za ženu každý chlap: FOTO ako dôkaz!

Petra Němcová je imidžu sexi krásky verná aj pri domácich prácach. Zobraziť galériu (8)
Petra Němcová je imidžu sexi krásky verná aj pri domácich prácach.

NEW YORK - To je pohľad! Topmodelka Petra Němcová (36) je očividne žena do koča aj do voza. V jeden deň žiari na červenom koberci, inokedy sa mení na žienku domácu. Potvrdzuje to napríklad záber, ktorým sa rodáčka z Karvinej nedávno pochválila na sociálnej sieti. Fanúšikom prostredníctvom neho dokázala, že aj pri upratovaní môže byť každá dáma sexi. Chlapi, úprimne, chceli by ste, aby vám táto šupa doma povysávala?!

Vždy, keď sa Petra Němcová objaví v spoločnosti, je ozdobou každého podujatia. Na červenom koberci pózuje v krásnych šatách, ktoré dokonale zvýrazňujú jej krivky. Ako sa zdá, imidžu sexi krásky je topmodelka verná aj za dverami svojho príbytku. Dôkazom je záber, ktorý pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti.  

Na spomínanej fotografii pózuje Petra s vysávačom v ruke a na sebe má oblečené len čierne body. Pozornosť každého, kto momentku zbadá, sa nepochybne upriami na modelkine výstavné nohy a vyšpúlený zadoček. Ktovie, či Němcová takto bežne upratuje, alebo sa pred cvaknutím fotoaparátu prezliekla z vyťahaných teplákov a starého trička... Isté však je, že mužskú časť svojich priaznivcov príjemne potešila. 

Potvrdzujú to aj obdivné komentáre, ktorými modelku na webe ihneď zahrnuli. „Petra, ty si snom každého muža. Upraceš, navaríš a ešte si pri tom aj sexi. Vezmeš si ma?” reagoval sebavedomo jeden z nich. „Keby si predo mnou takto pobehovala, určite by si si počas upratovania musela urobiť pauzu,” pridal sa ďalší. Nuž, odolať krivkám tejto krásky je viac než náročné.

Petra Němcová sa pustila do vysávania oblečená len v čiernom body, ktoré odhaľovalo jej božské nohy a zadoček.
Zobraziť galériu (8)
Petra Němcová sa pustila do vysávania oblečená len v čiernom body, ktoré odhaľovalo jej božské nohy a zadoček.

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu