Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hriešne šaty krásnej Češky: Vykúkal prsník aj čosi iné!

Petra Němcová pútala na červenom koberci pozornosť v dráždivých šatách. Zobraziť galériu (13)
Petra Němcová pútala na červenom koberci pozornosť v dráždivých šatách.

PARÍŽ - Opäť zažiarila! Petra Němcová (36) patrí k topmodelkám, ktoré si na červenom kobeci málokedy spravia hanbu. Do spoločnosti chodí totiž vždy tip-top upravená a oblečená v luxusných róbach. Inak tomu nebolo ani v nedeľu večer, keď rodáčka z Karvinej zavítala na charitatívne podujatie. Blondínka stavila na provokatívne čierne šaty odhaľujúce obliny jej pŕs a ukážkové stehná.

Čierna rozhodne nie je nudná! Počas uplynulého víkendu to potvrdila aj krásna Petra Němcová. Tá sa pravidelne zúčastňuje akcií organizácie amFAR, ktorá podporuje výskum lieku proti AIDS a nedeľná večera nebola výnimkou. Na podujatí sa zišlo viacero hviezd zo sveta modelingu, no rodáčka od našich susedov bola jednoducho neprehliadnuteľná. 

Ktovie, či na tom mal podiel len jej očarujúci úsmev, alebo aj provokatívna róba, ktorú mala Petra na sebe. Rafinovaný strih šiat totiž odhaľoval to najpodstatnejšie z modelkinho božského tela. Vysoký rázporok dal vyniknúť štíhlym nohám, z vŕšku vykúkali obliny Němcovej pŕs. Ak vás zaujíma, v čom sa predviedli ostatné krásky, pozrite si GALÉRIU. 


Pozrite si tiež: Nahá tvár, pikantný bonus k tomu: Krásna topmodelka Němcová potešila fanúšikov


Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu