Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa speváčka šokovala fanúšikov: Počas koncertu otŕčila holú vagínu! To fakt?

Faith Evans Zobraziť galériu (7)
Faith Evans (Zdroj: SITA)

BOSTON - Pikantné prekvapenie! Faith Evans (43) patrí k speváčkam, ktoré vedia ako zaujať. Potvrdila to pred pár dňami, keď na koncerte vyrazila dych všetkým prítomným. Umelkyňu totiž rytmy pohlitli natoľko, že si zrejme neuvedomovala, ako silno sa vlní. V zápale hudby si zdvihla sukňu a... O rozruch bolo postarané.

Meno Faith Evans je dobre známe najmä fanúšikom rapu. Táto červenovláska totiž v roku 1998 dostala spoločne s Puff Daddym cenu Grammy za skladbu I´ll Be Missing You, v ktorej sa vyspievala zo svojho žiaľu za zavraždeným manželom. Ním bol raper Christopher Wallace, známy skôr ako Notorious B.I.G. 

V týchto dňoch vystupuje Faith spoločne s kolegami Lil´Kim, French Montana a inými v rámci turné s názvom Bad Boy Family Reunion, ktoré organizuje Puff Daddy. Koncertná šnúra je akousi oslavou vydavateľstva Bad Boy Records a poctou pre Notoriousa B.I.G.   

Minulú sobotu sa vystupovalo v Bostone. Vdova po známom raperovi - Faith Evans sa na pódiu predstavila aj so skladbou You Used To Love Me. Počas jej spievania sa nechala uniesť a nevedomky pustila prítomných pod sukňu. Zábery boli vysielané aj na veľkom plátne. Tam sa zrazu prítomným naskytol nezvyčajný pohľad. 

Keďže sú zábery rozmazané, nevedno, či bola Faith naostro alebo návštevníkom koncertu ukázala nohavičky telovej farby. Isté však je, že zaujala. 

Faith Evans počas koncertu zdvihla sukňu a prítomní neverili vlastným očiam.
Zobraziť galériu (7)
Faith Evans počas koncertu zdvihla sukňu a prítomní neverili vlastným očiam.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Faith Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu