Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spevák zo známej kapely šokoval rozhodnutím: Chcem sa presťahovať na Krym!

Fred Durst z kapely Limp Bizkit Zobraziť galériu (10)
Fred Durst z kapely Limp Bizkit (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hudobník a režisér Fred Durst sa chce sťahovať na Krym. Informoval o tom denník Izvestia, podľa ktorého hlavný spevák nu metalovej formácie Limp Bizkit mieni na polostrove nakrúcať filmy a televízne programy. Durst sa vraj začal učiť po rusky a minulý mesiac vyhlásil, že by chcel získať ruský pas.

K veci sa vyjadrilo aj Veľvyslanectvo Ruskej federácie vo Veľkej Británii, keď prostredníctvom sociálnej siete Twitter napísalo: "Fred Durst z Limp Bizkit tvrdí, že chce žiť na Kryme - vitajte!" Krymskí hodnostári v minulosti viackrát pozvali západné celebrity, aby v oblasti začali žiť. Premiér Krymu Sergej Aksjonov dokonca vyhlásil, že región vníma ako budúce Beverly Hills. 

Štyridsaťpäťročný William Frederick "Fred" Durst je predovšetkým známy vďaka spomínanej nu metalovej skupine Limp Bizkit. Kapela vznikla v roku 1994 a na konte má šesť štúdiových albumov a množstvo hitov, ako napríklad Take A Look Around, Rollin', Boiler či My Way. Skupina nahrala aj niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home od už nefungujúcej britskej kapely The Verve.

Fred Durst sa venuje aj filmovej tvorbe. Ako herec sa predstavil v niekoľkých snímkach, medzi zrejme najznámejšie patria komédie Zoolander (2001) a Buď cool (2005). Podieľal sa aj na réžii snímok Študent Charlie Banks (2007) a The Longshots (2008). Za prvú spomenutú snímku získal na medzinárodnom filmovom festivale Tribeca ocenenie Best New York Narrative. V roku 2012 sa oženil s umeleckou maskérkou krymského pôvodu Kseniyou Beryazinou. 

Viac o téme: Limp BizkitFred Durst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu