Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bridget Jones opäť šokuje: Vráskavá a... Čo to, dočerta, má s očami?

Renée Zellweger znovu šokovala svojím vzhľadom. Zobraziť galériu (9)
Renée Zellweger znovu šokovala svojím vzhľadom. (Zdroj: bbc)

LONDÝN - Namiesto očí iba úzke štrbinky! Príbeh o starej dievke Bridget Jones sa po rokoch vracia na filmové plátna. Jej predstaviteľka Renée Zellweger (47) pri tej príležitosti obieha rôzne televízne relácie, kde najnovší počin promuje. V uplynulých dňoch sa blondínka objavila aj v The One Show, ktorej divákov dosť šokovala. Pôsobila totiž dojmom, akoby celý čas žmúrila a jej mimka nebola príliš prirodzená.

O neuveriteľnej premene herečky Renée Zellweger sa toho veľa popísalo. Známa blondínka však akékoľvek plastiky, či prehnané zákroky popiera. Verí tomu však málokto. Veď aj nedávno sa stala obeťou trapasu, keď ju v televíznej šou jej filmový milenec Hugh Grant vôbec nespoznal. 

V údive zostali pred pár dňami aj diváci relácie The One Show, kde bola Renée hosťom. Okrem vrások na čele zaujala aj divne prižmúrenými očami. „Čo sa jej to, dočerta, stalo? Veď mám pocit, akoby ich mala celý čas zatvorené,” reagovali na twitteri niektorí z nich. „Je to hrozné, keď žena odmieta starnúť so cťou,” pridal sa ďalší. 

Zaujímavé je, že predstaviteľka Bridget Jones sa prezentuje ako žena, ktorá sa staroby vôbec nebojí. Práve naopak. Myslím si, že ženy sa vekom stávajú zaujímavejšie. Mladosť a dokonalosť rýchlo pominie. Ak ste v zrelšom veku, stávate sa lepšou verziou samého seba. Navyše, nechcem ostať po celý čas rovnaká. Už teraz sa teším na to, čo príde,” poznamenala v nedávnom rozhovore pre MailOnline herečka. Vy jej veríte?

Renée Zellweger pôsobila dojmom, akoby nedokázala normálne otvoriť oči.
Zobraziť galériu (9)
Renée Zellweger pôsobila dojmom, akoby nedokázala normálne otvoriť oči.  (Zdroj: bbc)

Viac o téme: Renée ZellwegerBridget Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu