Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojvodkyňa Kate v ženskej väznici: Vyzerá brutálne!

Kate Middleton vyzerá s novým účesom skvele. Obdivuhodná je i jej postavička. Zobraziť galériu (8)
Kate Middleton vyzerá s novým účesom skvele. Obdivuhodná je i jej postavička.

WOKING - Nečakaná návšteva! Britská vojvodkyňa Kate (33) sa po odmlke začala znovu ukazovať v spoločnosti a nevyhýba sa ani netradičným miestam. Koncom tohto pracovného týždňa zavítala napríklad do ženskej väznice. Tam sa dokonca stretla aj s vybaranými trestankyňami, ktoré pri pohľade na krásnu manželku princa Williama (33) určite stratili dych. Brunetka bola totiž nahodená vo vypasovaných šatách a s dokonalou vizážou vyzerala priam fantasticky.

Vyzerala niekedy lepšie?! Túto otázku si pri pohľade na krásnu vojvodkyňu Kate položia zrejme viacerí. Brunetku údajne v poslednom čase sužovala partnerská kríza a menšie depresie, a tak na sa na verejnosti vôbec neukazovala. Okrem toho sa chcela zrejme naplno venovať svojim dvom ratolestiam - synčekovi Georgovi a dcérke Charlotte. 


Mohlo by vás zaujímať: Prvá vážna kríza kráľovského páru: Milovaná Kate je na konci so silami!


Aktuálne sa manželka princa Williama už svojim povinnostiam nevyhýba a ako vidno, menšia pauza jej výrazne prospela. V piatok zavítala do väznice, kde si odpykávajú trest aj ženy závislé od alkoholu a drog. Kate sa s niektorými z nich dokonca osobne stretla a kompetentí jej urobili aj menšiu prehlidku celého komplexu. 

Britániou milovaná vojvodkyňa zavítala do väznice nahodená v svetlých šatách úzkeho strihu, ktoré dokonale zvýraznili jej štíhlu postavu. Tú má dvojnásobná mamička priam ukážkovú. A to dcérku Charlotte priviedla na svet len pred piatimi mesiacmi.  Na výbornú bol i jej mejkap a nový, mladistvý účes. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu