Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prvá dáma nikdy nevyzerala lepšie: Číňania si išli oči vyočiť!

Michelle Obama si dala na svojom zovňajšku maximálne záležať. Zobraziť galériu (6)
Michelle Obama si dala na svojom zovňajšku maximálne záležať.

WASHINGTON - Dokonalá vizáž, krásne šaty! Michelle Obama (51) musí ako manželka amerického prezidenta Baracka Obamu (54) dbať o to, aby po jeho boku vyzerala upravene a reprezentatívne. Len málokedy sa stane, že by prvá dáma, čo sa týka ženských záležitostí, niekoho sklamala. Na nedávne stretnutie s čínskym prezidentom sa vyfintila tak, že na nej mnohí išli oči nechať.

Bola hviezdou večera! Michelle Obama sa ako manželka prezidenta Spojených štátov amerických musí zúčastňovať rôznych slávnostných recepcií a stretnutí. Koncom uplynulého týždňa zavítal na návštevu do Bieleho domu čínsky prezident Xi Jinping, ktorému robila spoločnosť jeho sympatická manželka Peng Liyuan.  

Na slávnostnú večeru sa prvá dáma Ameriky obliekla do róby z dielne návrhárky Very Wang. Šaty boli síce čiernej farby, no rozhodne v nich tmavovláska nevyzerala fádne. Odhalené ramená, decentný výstrih a sukňa pripomínajúca morskú pannu, z nej urobili neprehliadnuteľnú kočku. „Bolo mi cťou,” pripísala k záberu dizajnérka, ktorá sa spoločne s kaderníkom a vizážistom postarali o to, aby bola Michelle neprehliadnuteľná. 

Michelle Obama bola ozdobou nielen svojho manžela, ale aj celého slávnostného večera.
Zobraziť galériu (6)
Michelle Obama bola ozdobou nielen svojho manžela, ale aj celého slávnostného večera.

 

Viac o téme: Barack ObamaMichelle Obama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu