Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráľovsky krásna vojvodkyňa Kate: Stačil detail a všetci sú z nej hotoví!

Vojvodkyňa Kate vyzerala na bankete úchvatne. Svoj podiel na tom mal aj diamantový diadém. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Kate vyzerala na bankete úchvatne. Svoj podiel na tom mal aj diamantový diadém.

LONDÝN - Bola očarujúca! Kráľovná Alžbeta II. (89) hostila v týchto dňoch čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga (62) a jeho manželku. Pri tej príležitosti usporiadala slávnostný banket, ktorého sa zúčastnila aj vojvodkyňa Kate (33). Tá si dala na výbere outfitu záležať a vo výraznych červených šatách bola neprehliadnuteľná. Prítomných, ale aj verejnosť uchvátila brunetka tiež vďaka detailu v podobe diamantového diadému, s ktorým vyzerala ako skutočná panovníčka.

Všetky oči na nej! V utorok večer si dvojnásobná mamina Kate Middleton odbehla od rodičovských povinností a spoločne s manželom, princom Williamom prijala pozvanie Alžbety II. na štátny banket. Ten sa konal pri príležitosti návštevy čínskeho prezidenta a v Buckinghamskom paláci sa zišlo zhruba 170 hostí. Medzi nimi najviac vytŕčala krásna vojvodkyňa, ktorá mala na takomto podujatí svoju premiéru. 

Kate si dala na svojom zovňajšku skutočne záležať. Oblečená v trblietavej červnej róbe a s krásnym diadémom vo vlasoch bola jednoducho neprehliadnuteľná. Práve "korunka", známa ako Lotosový kvet, sa postarala o to, že z brunetky bola namäkko aj široká verejnosť. Vyfintená vojvodkyňa sedele na čestnom mieste, za vrchom stola, hneď po pravici čínskeho prezidenta. 

Na bankete sa podávali vyberané špeciality. Hostia si mohli napríklad pochutnať na morských slimákoch s penou z homára, zverine na víne a s hľuzovkovou omáčkou, či cukrovinkách s mangom a limetkou. 


Mohlo by vás zaujímať: Krásna vojvodkyňa prežila život ako iní: TOP 15 vecí, ktoré ste o Kate Middleton netušili!


Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu