Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princ z Popelky sa opäť oženil: Áno povedal svojej štvrtej vyvolenej!

Pavel Trávniček a Monika Fialková Zobraziť galériu (2)
Pavel Trávniček a Monika Fialková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Český herec Pavel Trávníček a Monika Fialková sa zosobášili. Obrad sa konal dnes po 14:00 v Letohrádku sv. Vojtěcha v Počátkach na Vysočine. Dvojica, ktorá spolu žije už jedenásť rokov, priletela na miesto v helikoptére a následne ich odviezli dva luxusné automobily.

"Poprial by som im hlavne dlhý život, aby si to Monika mohla užiť. A tiež tretieho Rolls-Roycea," uviedol s úsmevom svadobčan Václav Upír Krejčí pre český denník Blesk. Pozvanie na obrad prijali napríklad Kateřina Kornová či Marcela Holanová, ktorá chytila svadobnú kyticu. Dvadsaťdeväťročnú nevestu, ktorá prijala manželovo priezvisko, odviedol k oltáru otec, ženícha zas sestra.

Šesťdesiatštyriročný Pavel Trávníček bol v minulosti ženatý so Simonou Stašovou, Evou Štefkovou a Luciou Vrbovou. Jeho najznámejšou postavou je princ v legendárnej rozprávke Tri oriešky pre Popolušku (1973). Zahral si aj vo filmoch Tretí princ (1982), Kukačka v temném lese (1984), O štěstí a kráse (1986), Kouzelnice od křídového potoka (1988) a mnohých ďalších. 

Viac o téme: Pavel Trávniček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu