Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Explózia hviezdnych pŕs: Toto snáď červený koberec nezažil!

Sofia Vergara, Eva Longoria a Ariel Winter sa popýšili svojími prednosťami. Zobraziť galériu (20)
Sofia Vergara, Eva Longoria a Ariel Winter sa popýšili svojími prednosťami. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vysoká koncentrácia sexepílu! Sobotňajší večer patril v zahraničnom šoubiznise slávnostnému odovzdávaniu cien Screen Actors Guild Awards, ktoré pritiahli na červený koberec množstvo hereckých hviezd. Ako už býva zvykom, v centre pozornosti boli najmä dámy a ich róby. Pri pohľade na záplavu odhalených stehienok a hlbokých výstrihov niet pochýb, že Hollywood je plný sexi krások.

Chlapi sa nestíhali otáčať! 22. ročník odovzdávania cien Scrren Actors Guild Awards poctili svojou prítomnosťou mnohé talentované i divácky obľúbené hviezdy. Kým muži pri výbere outfitov stavili prevažne na klasiku, dámy predviedli róby od výmyslu sveta. A v nich svoje ladné krivky. 


Mohlo by vás zaujímať: Pozrite si osem najkrajších rób z odovzdávania cien SAG Awards! Ktoré hviezdy zabodovali na plnej čiare? 


K najdovážnejším hviezdam večera možno pokojne zaradiť štyrídsiatničku Evu Longoria. Herečka známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky sa predviedla v kreácii s hlbokým výstrihom a odhaleným chrbtom. Nemenej provokatívne boli aj prsane z počinu Moderná rodina - Sofia Vergara a Ariel Winter. Tým príroda veru nadelila a svoje prednosti "nosia" s hrdosťou. 

OUTFITY ostatných dám nájdete v GALÉRII. 

Viac o téme: Eva LongoriaSofia VergaraScreen Actors Guild AwardsAriel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu