Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Seriálová kočka si KONEČNE môže obliecť bikiny: Pozrite ako si užíva nové prsia!

Ariel Winter má po operácii pŕs viac sebavedomia. Zobraziť galériu (8)
Ariel Winter má po operácii pŕs viac sebavedomia. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Menšie vnady, väčšie sebavedomie! Herečka Ariel Winter (18) je známa nielen vďaka účinkovaniu v obľúbenom seriáli Moderná rodina, ale tiež preto, že jej príroda nadelila neprirodzene veľké prsia. Tie si dala tmavovláska nedávno zmenšiť a netají sa tým, že sa jej žije oveľa lepšie. Umelkyňa si dokonca po rokoch trápenia môže obliecť akékoľvek plavky a nemusí sa báť toho, že si jej vnady budú robiť, čo chcú.

Kedysi by si na to netrúfla! Keď sa Ariel Winter v minulosti objavila na červenom koberci, narobila rozruch, hoci nebola nijako extrémne vyzývavá. Už ako 15-ročná bola totiž extrémne vyspelá. Veľké vnady jej však boli skôr na príťaž. Po rokoch trápenia sa preto kráska odhodlala vyhľadať pomoc chirurgov a dala si ich zmenšiť.  


Hviezdna sedemnástka sa zbavila prekliatych pŕs: Pozrite, ako teraz vyzerá!


Dnes má Ariel štvorky a maximálne si to užíva. V poslednej dobe začala tiež cvičiť, vďaka čomu jej sebavedomie ešte viac narástlo. Dokonca si seriálová herečka už trúfla na to, aby sa fanúšikom ukázala v úsporných bikinách. 

Odvážne zábery neboli to jediné, čím Ariel prekvapila svojich fanúšikov. Rozruch narobila aj podporou Kim Kardashian, ktorá nedávno zverejnila na sociálnych sieťach svoju holú fotku. Myslím si, že každý, muži aj ženy, majú právo robiť si so svojím telom čo chcú bez toho, aby ich niekto kritizoval. Nikoho nepohoršilo, keď sa vyzliekol Justin Bieber, tak prečo všetkých poburuje Kim Kardashian?!” pýtala sa seriálová herečka. Od dvojnásobnej mamičky ako prejav vďaky dostala kvety.     


Hviezdy sa opičia po holej Kim Kardashian: Vyzliekla sa aj známa 60-tnička!


Ariel Winter sa s fanúšikmi podelila o záber v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Ariel Winter sa s fanúšikmi podelila o záber v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu