Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialený vzťah slávnej Katy Perry: Po 5 mesiacoch ďalší rozchod!

John Mayer a Katy Perry Zobraziť galériu (5)
John Mayer a Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry a hudobník John Mayer, ktorí prekonali už niekoľko rozchodov, no vždy sa k sebe vrátili, údajne opäť ukončili svoj vzťah. E! News o tom informoval nemenovaný zdroj z okolia dvojice. Dôvod, pre ktorý sa pár rozišiel, ale neprezradil. Uviedol však, že existuje možnosť, že sa k sebe v budúcnosti opäť vrátia.

Tridsaťročná interpretka a o sedem rokov starší muzikant tvorili pár s prestávkou od augusta 2012 až do februára 2014. Dvojica začala znovu randiť v januári tohto roka, pričom naposledy sa o ich údajnom rozchode písalo v marci. „Katy a John sa dali znovu dohromady, keď mala prestávku v jej Prismatic World Tour. Tých pár mesiacov sa mali dobre, predstierali, že to potrvá, no samozrejme, nestalo sa tak,“ uviedol na jar pre portál Radar Online jeden zo zdrojov. „Dôvodom rozchodu v minulosti bola zaneprázdnenosť Katy,“ vysvetlil tiež. „Uvedomili si, že je lepšie mať pauzu, keď nemôžu byť na rovnakom mieste,“ uzavrel. 

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala v roku 2001 albumom Katy Hudson, no známou sa stala až v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Predstavila sa tiež v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. V roku 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka. 

John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a Paradise Valley (2013), z ktorého pochádza aj duet s Perry s názvom Who You Love. Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s mnohými známymi ženami. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. 

Viac o téme: Katy PerryJohn Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu