Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Katy Perry musí blednúť od závisti: Jej ex prežíva najkrajšie obdobie, teší sa z radostnej správy!

Russell Brand Zobraziť galériu (5)
Russell Brand (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Anglický komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand údajne čaká dieťa so svojou priateľkou, modelkou Laurou Gallacher. Podľa nemenovaných zdrojov z okolia páru je Gallacher momentálne v piatom mesiaci tehotenstva a rodiť by mala na jeseň. Pre 40-ročného Branda to bude prvý potomok.

Dvojica spolu po prvý raz začala chodiť ešte v roku 2006, herec sa však potom v októbri 2010 oženil s americkou speváčkou Katy Perry. Už v decembri 2011 ale podal žiadosť o rozvod a v júli nasledujúceho roka súd ich manželstvo oficiálne ukončil. Brand potom tvoril pár napríklad aj s Jemimou Khan, s ktorou sa rozišiel vlani a následne sa dal znova dokopy s Gallacher, pričom údajne už spolu aj bývajú. 

Russell Edward Brand sa vo Veľkej Británii preslávil v roku 2004 moderovaním reality šou Big Brother's Big Mouth a o štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animákoch Ja, zloduch (2010) i Ja, zloduch 2 (2013) a objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010), Arthur: Ťažký život milionára (2011) či Rock of Ages (2012). Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom. 

Viac o téme: Katy PerryRussell BrandLaura Gallacher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu