Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kelly z Beverly Hills stratila všetok sexepíl: Fúha, no tá vyzerá!

Jennie Garth ako sladká Kelly. Zobraziť galériu (9)
Jennie Garth ako sladká Kelly. (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Seriál Beverly Hills 90210 patrí k počinom, ktoré netreba veľmi predstavovať. Rovnako tak ani herečku Jennie Garth, ktorá bola jeho neodmysliteľnou súčasťou. Predstaviteľka sladkej Kelly dnes oslávila 45. narodeniny. A hoci sa mnohé jej kolegyne - rovesníčky udržiavajú v skvelej kondícii a forme, blondínka príliš neohúri. Na posledných fotkách, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom, pôsobí dojmom, akoby sa o svoj zovňajšok vôbec nestarala.

Výraznejšie vekové rozdiely nie sú vo svete šoubiznisu raritou. Len málokoho preto prekvapilo, keď sa herečka Jennie Garth v lete 2015 vydala za o deväť rokov mladšieho Davida Abramsa. Zarážajúce však je, že blondínka sa za krátky čas v manželskom zväzku akosi opustila

Jennie pred pár týždňami nafotili bulvárni fotografi v uliciach. Čiernym odevom (zbytočne) maskovala kilá navyše. Blondínka je viditeľne pribratá aj v tvári a má dvojitú bradu. Chýbajúci mejkap a neupravené vlasy jej na atraktivite vôbec nepridali.

Pri pohľade na to, ako dnes vyzerá sladká Kelly možno zaplače srdce nejedného fanúšika seriálu Beverly Hills 90210. Potešujúce však je, že členovia starej partie sú aj po rokoch priatelia. Jennie nedávno vyjadrila podporu seriálovej Brende, ktorá bojuje s rakovinou. „Si tá najsilnejšia žena, akú poznám. Naučila si ma toho veľa a tiež aj to, ako sa nebáť vlastnej sily. Ľúbim ťa,” napísala na instagrame blondínka, ktorá označila Shannen Doherty za svoju spriaznenú dušu. 

Jennie Garth ako sladká 18-tka v seriáli Beverly Hills 90210.
Zobraziť galériu (9)
Jennie Garth ako sladká 18-tka v seriáli Beverly Hills 90210.  (Zdroj: Fox Network)

Jennie Garth ako zrelá, 45-ročná žena.
Zobraziť galériu (9)
Jennie Garth ako zrelá, 45-ročná žena.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu