Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hriešne šaty sexi modelky: Zlatíčko, veď vyzeráš ako nahá!

Samantha Hoopes vyzerala v šatách ako nahá s pomaľovaným telom. Zobraziť galériu (16)
Samantha Hoopes vyzerala v šatách ako nahá s pomaľovaným telom.

LOS ANGELES - Nešlo ju prehliadnúť! Štvrtkový večer patril slávnostnej premiére filmu Magic Mike XXL, v ktorom nie je núdza o krásne, svalnaté mužské telá. Na červenom koberci však zdatných striptérov zatienili zástupkyne nežného pohlavia. Väčšina prítomných dám totiž stavila na provokatívne outfity. Modelku Samanthu Hoopes (24) však nikto neprekonal. Blondínka vyzerala v šatách ako nahá.

Nahé telo a na ňom trblietky! Nestratiť prehľad v záplave sexíc, ktoré sú aktuálne v kurze, je dosť ťažké. Popri Kate Upton, Charlotte McKinney, či Lindsey Pelas, skúša preraziť aj 24-ročná Samantha Hoopes. Tá je modelkou značiek Guess a Levi´s, svoje krivky odhaľuje tiež na stránkach prestížneho plavkového magazínu Sports Illustrated. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Zrejme aj vďaka tomu nemá problém obliecť si do spoločnosti odvážny outfit, ktorý by si na seba mnohé ženy určite nedali. Na štvrtkovú premiéru filmu Magic Mike XXL prišla prsnatá sexica nahodená v priesvitných telových šatách s aplikáciami, ktoré zdiaľky pôsobili dojmom akoby bola Samantha bodypaintingovou modelkou. 

Hoopes však nebola jedinou dámou, ktorá na červenom koberci predviedla svoj sexepíl. Fotky ostatných krások nájdete v GALÉRII.  

VIDEO: Pozrite si trailer k filmu Magic Mike XXL. 

Viac o téme: Samantha HoopesMagic Mike XXL
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu