Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrie prsia a megy boky: Toto sú ženy, ktoré sú hrdé na svoje nevšedné krivky!

Kirsty Loveová a Mikel Ruffinelliová Zobraziť galériu (2)
Kirsty Loveová a Mikel Ruffinelliová (Zdroj: tlc)

LONDÝN - Niektoré dámy majú rady veľké prsia a širšie pozadie a sú ochotné sa k nim dopracovať všetkými dostupnými spôsobmi. Kirsty Loveová a Mikel Ruffinelliová ich dostali, ako dar prírody, hoci v očiach mnohých už asi prekročil únosnú mieru. Ony sú však na svoje telá hrdé.

Bohatý ruský mladík (16) pobúril internet: Dievčatá sa vyzliekajú na ulici, chlapi pijú jeho moč!

"Milujem svoje telo," povedala Kirsty. "Moje prsia sú také veľké, že medzi nimi schovám plechovky od coly a dokonca aj fľaše vína," dodala žena, ktorá nosí veľkosť podprsenky 48NN a každý jej prsník váži vyše 6 kilogramov.

Nie vždy však bola rovnako spokojná. Táto Američanka už ako osemročná mala košíčky veľkosti B a v 12-tich to dotiahla na Déčko. "Kedysi som nosila veľké bundy, pretože som nechcela pútať pozornosť," spomína. "Dokonca aj učiteľka mi povedala," Ó môj bože, ty ich máš väčšie ako ja!" . Niektorí chlapci sa správali otrasne. Snažili sa ma dotknúť a utiekli.

Na strednej škole dostala prezývku "Boom Boom Kirsty". Študenti ju prosili, či môžu vidieť jej prsia a ona sa pred chlapcami začala hanbiť. "Pozerali sa na mňa ako na sexuálny objekt," uviedla.

Keď dospela a vážila 150 kíl, mala obrovské problémy nájsť si vhodnú spodnú bielizeň. Musela ísť do špecializovaného obchodu, aby jej vhodnú podprsenku vyrobili. Stála stovky dolárov a vydržala kvôli opotrebovaniu len pár mesiacov. Ramienka sa jej zarezávali do pliec a pod prsia si dávala prášok, aby sa jej netreli o telo.

Kirsty chvíľu pracovala ako masérka, ale musela s tým prestať, keď zistila, že klienti od nej očakávajú oveľa viac. "Zarobila som slušné peniaze, ale bolo to odporné, ako ma neustále chytali," zdôverila sa.

Kirsty sa obrátila na on-line skupinu BBW (Veľké krásne ženy), ktorá jej začala vštepovať sebadôveru. "Keď som videla veľké, krásne ženy, ako som ja, predvádzať svoje sexy fotky, milovať svoje telá, nosiť bikiny na pláži, chcela som byť tiež taká," vysvetlila.

Odvtedy sa viac za minulosťou neobzerala. Posledných 10 rokov nenosí podprsenku. Prsia necháva prirodzene visieť a už viac nemáva bolesti chrbta. Samozrejme táto veľkosť ovplyvňuje jej každodenný život. Zapnúť si bezpečnostné pásy v aute predstavuje muky, musí si dávať pozor pri varení, ľudia v supermarketoch sa za ňou otáčajú a nedokáže si ich ani prehmatať sama, takže je nevyhnutné chodiť pravidelne na lekárske prehliadky. Aj napriek tomu o operácii na zmenšenie neuvažuje.

"Mám krásne telo. Teraz si chcem nájsť muža... Je čas, aby som našla lásku," priznala sa Kirsty.

Kalifornčanka Mikel Ruffinelliová je hrdá na svoje boky merajúce viac ako 250 cm. Zakaždým, keď mamička štyroch detí, prechádza dverami, musí sa pootočiť, inak by sa do nich nezmestila. Je príliš veľká aj na to, aby sa okúpala vo vani. Pri ceste lietadlom si kupuje dve miesta a do reštaurácií si berie vlastnú stoličku.

Mikel si však z toho nič nerobí a svoju postavu berie skôr ako požehnanie. "Som hrdá na to, že som jedinečná. Boh ma spravil inou a dal mi túto cestu, aby som pomáhala iným ľuďom vidieť, ako môže vyzerať sebavedomie," hovorí Američanka.

Mikel sa narodila s lipedemou, ochorením, pri ktorom dochádza k zlej distribúcii tuku v tele. Po každom pôrode bola širšia a širšia, ale podľa jej slov je zdravotne v poriadku. "Cvičím vodný aerobik a na pláži si to užívam. Samozrejme, že ľudia na mňa zízajú, ale nevadia mi," vysvetlila s tým, že si dala ušiť aj špeciálne šaty na svoju postavu a cíti sa v nich vynikajúco. Veď aj jej manžel miluje jej boky, tak prečo sa zbytočne trápiť.

Obrie prsia a megy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BokyPrsia Mikel RuffinelliKirsty Love
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu