Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známu speváčku tromfla jej mama: Haló, pani, pozor na bradavku!

Tish Cyrus si do spoločnosti obliekla poriadne vyzývavé šaty. Z výstrihu jej takmer vykukla bradavka. Zobraziť galériu (5)
Tish Cyrus si do spoločnosti obliekla poriadne vyzývavé šaty. Z výstrihu jej takmer vykukla bradavka.

NEW YORK - Aká Katka, taká matka! Výstrednosť je už pre Miley Cyrus (22) priam typická. Mladá speváčka totiž rada provokuje vulgárnosťou a lacným správaním. Pred pár dňami sa však ukázala v spoločnosti po boku svojej mamy, ktorá na seba strhla všetku pozornosť. Tish Cyrus (48) si to na červený koberec namierila v dráždivých šatách a fotografom sa pretŕčala z každej strany. Ukázať sa však chcela aj jej bradavka.

Toto by si do kostola asi neobliekla! Hoci to vyzerá tak, že pre Miley Cyrus nie je nič sväté, jej mama Tish sa prezentuje ako hlboko veriaca. Zrejme aj preto zostanú mnohí zaskočení z toho, aké provokatívne kúsky má päťnásobná matka vo svojom šatníku.

Na nedávne charitatívne podujatie amfAR prišla filmová producentka nahodená vo vyzývavých čiernych šatách so sieťovaným vrchom. Prsia mala prekryté dvoma pásmi látky, no pikantnému odhaleniu sa aj tak nevyhla. Keď sa totiž pretŕčala pred fotografmi, spod tkaniny jej totiž vykúkal dvorec bradavky. 

Tish oslávi o dva roky okrúhlu 50-tku, no na svoj vek rozhodne nevyzerá. Nečudo, že sa ňou Miley pýši aj na sociálnych sieťach. Moja mama a otec vyzerali nádherne. Som rada, že sa mi podarilo dostať otca von z domu a z flanelky,” pripísala k fotografii speváčka, ktorej robil tiež spoločnosť kamarát Tyler, oblečený v ženských šatách. 

Tish Cyrus sa z odvážnych šiat drala von bradavka.
Zobraziť galériu (5)
Tish Cyrus sa z odvážnych šiat drala von bradavka.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Miley CyrusTish Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu