Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oplzlá speváčka opäť nahá: Aha, na to prasa!

Miley Cyrus pózovala pred objektívom nahá. Prizvala si aj svoje prasa. Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus pózovala pred objektívom nahá. Prizvala si aj svoje prasa.

LOS ANGELES - Stále nemá dosť! Nahé telo speváčky Miley Cyrus (22) je svetu dobre známe. Kontroverzná blondínka pretŕča svoje holé prsia a intímne partie pri každej možnej príležitosti. Najnovšie pózovala v Evinom rúchu pre magazín Paper a fotky vyvolávajú rôzne reakcie. Zrejme aj preto, že umelkyňa pózovala pred objektívom so svojím prasaťom.

Tvorcovia magazínu Paper sa v novembri minulého roka postarali o slušný rozruch, keď sa na stránkach časopisu objavila úplne nahá Kim Kardashian. Televízna hviezda bez ostychu vystavila kyprý zadok, prsia, aj intímne partie a jej fotky vyvolali vlnu pobúrenia. 


Pozrite si tiež: ​Šok: Po holom zadku prišla škandalózna dohra - kyprá sexica je úplne nahá aj spredu!


V týchto dňoch sa o magazíne znovu intenzívne hovorí. Môžu za to zábery kontroverznej speváčky Miley Cyrus. Blondínka, ktorá sa pretŕča vyzlečená aj na sociálnych sieťach, pózovala opäť nahá a na pomoc si prizvala svojho domáceho miláčika - prasa Bubba Sue.

Súčasťou aktuálneho vydania časopisu je aj otvorený rozhovor s mladou interpretkou. V ňom napríklad prezradila, ako svojej mame oznámila, že je bisexuálka. Pamätám si, ako som jej povedala, že obdivujem ženy. Zaujímalo ju, ako to myslím. Vysvetlila som jej, že ich milujem tak, ako chlapcov. Bolo pre ňu náročné to pochopiť. Na jednej strane nechcela, aby ma niekto odsudzoval, na druhej strane nechcela, aby som skončila v pekle. Ale verí vo mňa viac ako v ktoréhokoľvek boha. Poprosila som ju, aby ma akceptovala a ona to robí,” povedala pre Paper Miley. 

Spomínaný dialóg matky a jej prominentnej dcéry sa odohral, keď mala Cyrus 14 rokov. V tom čase bola ako Hannah Montana vzorom pre mnohé tínedžerky. Dnes by si z nej však dievčatá nemali veľmi brať príklad. Prezentuje sa vulgárnosťou a výstrednosťou. „Som otvorená všetkému,” reaguje na otázky týkajuce sa sexuality niekdajšia detská hviezda.

Miley Cyrus nemá s nahotou žiaden problém. Sexi už ale pripadá málokomu.
Zobraziť galériu (6)
Miley Cyrus nemá s nahotou žiaden problém. Sexi už ale pripadá málokomu.

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu