Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenkové FOTO známej speváčky: Macaté stehná, prsia od seba!

Lady Gaga sa chváli fotkami v bikinách, hoci jej postava nie je vôbec ideálna. Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga sa chváli fotkami v bikinách, hoci jej postava nie je vôbec ideálna.

BAHAMY - Nemá problém! O speváčke Lady Gaga (29) je dobre známe, že ju príliš nezaujíma, čo si o nej ľudia myslia. Dokazuje to vždy, keď sa v spoločnosti ukáže v šialenom outfite a výrazne zmachlená. Ťažkú hlavu si blondínka očividne nerobí ani zo svojej nie veľmi ideálnej postavy. Na internete totiž zverejnila fotky, na ktorých pózuje v úsporných bikinách a treba uznať, že pri pohľade na ne stúpne sebavedomie nejednej žene.

Oblé krivky, malé plavky! Lady Gaga si v týchto dňoch užíva sladké ničnerobenie na Bahamách, kde bez rozpakov pretŕča svoje kypré telo. To ochotne ukazuje nielen prítomným dovolenkárom a paparazzom, na sociálnych sieťach dokonca sama zverejňuje polonahé zábery. A vôbec ju netrápi, že na nich nevyzerá dokonale. 

Speváčka totiž v poslednom čase viditeľne pribrala. Žlté bikiny tak odhalili jej tučné stehná a zväčšené prsia, ktoré sa jej akosi rozutekali do opačných strán. Blondínke sa zaoblilo aj brucho, ktoré spustilo lavínu špekulácií, že je kontroverzná umelkyňa v druhom stave. 

Lady Gaga ale počas turné s Tonym Bennettom tieto dohady vyvrátila. „Začínam trochu starnúť a veľa ľudí si myslí, že som tehotná. Ale veď ja už mám skoro po*raných 30 rokov!” poznamenala na margo svojej premeny speváčka, ktorá sa na Valentína zasnúbila s hercom a modelom Taylorom Kinneym.

Lady Gaga sa na sociálnych sieťach pochválila fotkami svojho oblého tela.
Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga sa na sociálnych sieťach pochválila fotkami svojho oblého tela.


Pozrite si tiež: ​Spievajúca príšera je pekná iba BEZ mejkapu: Neuveríte, kým neuvidíte!


Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu