Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zhýralá topmodelka v rukách polície: Opilecký incident v lietadle!

Kate Moss má s alkoholom problémy relatívne často. Zobraziť galériu (5)
Kate Moss má s alkoholom problémy relatívne často. (Zdroj: profimedia.sk)

BODRUM - Nevie, čo so sebou! V súvislosti s Kate Moss (41) sa už dlhšie pretriasajú problémy s alkoholom. Ten jej chutí tak, že pri cestovaní z oslavy si musela vypiť aj v lietadle. Z tašky si vybrala fľašu vodky a hneď sa do nej pustila. Pre toto správanie ju nechal pilot po pristátí vyviesť políciou, na čo topmodelka reagovala šťavnatou nadávkou na jeho adresu.

Kate Moss počas víkendu oslavovala v Turecku blížiacu sa päťdesiatku herečky Sadie Frost. Keď však letela naspäť do Londýna, skončila v rukách polície. Na palube lietadla si totiž podľa svedkov vytiahla z tašky fľašu vodky a začala popíjať. 

Pilot ju po pristátí nechal z lietadla vyviesť. „Bola trochu opitá a mala nedorozumenie s iným pasažierom. Keď ju polícia vyvádzala, nazvala pilota basic b*tch,” uviedla svedkyňa pre britský Daily Mail. Nadávka, ktorú modelka použila, pochádza z amerického slangu. Označuje priemernú osobu, ktorá ničím nevyniká. Moss si zrejme predstavovala, že pilot nájde originálnejší spôsob, ako sa vyrovnať s jej správaním. 

Incident potvrdili aj na letisku a polícii. „Nahlásili nám problémovú pasažierku. Strážnici ju eskortovali z lietadla. Nebola proti nej vznesená žiadna formálna sťažnosť a nebola zatknutá,” uviedol hovorca mužov zákona. 

 

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu