Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kate Moss nemá problém: Paparazzom ich ukázala celkom holé!

Kate Moss Zobraziť galériu (6)
Kate Moss (Zdroj: profimedia.sk)

CAPRI - Poriadne sa zapotili! Kate Moss (43) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Fotografií jej nahých pŕs a odhaleného tela je plný internet. Zaradiť k nim možno aj najnovší úlovok talianských paparazzov. Tým sa svetoznámu modelku podarilo načapať hore bez.

Viaceré média v uplynulých dňoch zaujali špekulácie o tom, že Kate Moss túži po dieťatku. Rada by ho porodila svojmu o 13 rokov mladšiemu milencovi, nemeckému aristokratovi Nikolajovi von Bismarck.

„Výborne si spolu rozumejú a Kate otvorene hovorí o tom, že by s ním chcela mať dieťa. Je to logický krok, ako sa posunúť v ich vzťahu. O svadbe neuvažujú, ale už sa rozprávali aj o menách pre dieťatko a jej vôbec nevadí, že by bola staršou matkou,” uviedol pre The Sun zdroj z okolia dvojice. 

Na dieťatku zaľúbenci možno "pracujú" aj počas dovolenky, ktorú momentálne trávia na luxusnej jachte. Bulvárnym fotografom sa podarilo zvečniť ich pri tom, ako si vymieňajú vášnivé bozky.

Keď sa známa modelka vrhla do vĺn, paparazzom sa podaril aj pikantnejší úlovok. Kate sa totiž pod vplyvom vody zosunul vrchný diel bikín dole a ukázala im tak svoje prsia v plnej paráde.  

Necenzúrovanú FOTO Kate Moss nájdete v GALÉRII>>

Kate Moss by svojmu urodzenému zajačikovi rada porodila potomka.
Zobraziť galériu (6)
Kate Moss by svojmu urodzenému zajačikovi rada porodila potomka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu