Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slávna Kate Moss (42) a jej urodzený zajačik (28) bez šiat: Oj, žiadna sláva!

Kate Moss a jej zajačik - Nikolai von Bismarck Zobraziť galériu (6)
Kate Moss a jej zajačik - Nikolai von Bismarck (Zdroj: SITA)

RAKÚSKO - Príliš neohúria! Časy, keď sa Kate Moss (42) pýšila bezchybnou postavičkou, sú zdá sa, nenávratne preč. Bývalá topmodelka síce na svoj vek stále vyzerá skvele, no postavou v plavkách už veľmi nenadchne. Potvrdzujú to zábery, ktoré vznikli počas jej pobytu v susednom Rakúsku. Známa blondínka a jej urodzený milenec Nikolai von Bismarck (28) si tam užívali chvíle oddychu. Mimochom, na to, že sa mladík prezentuje ako herec a model, nemá sa čím chváliť.

Už to nie je to, čo bývalo! Hoci sa mnohé topmodelky aj v zrelom veku pýšia ukážkovými krivkami, nájdu sa tiež také, na ktorých sa zub času viditeľne podpísal. O dokonalosti už veľmi nemožno hovoriť napríklad v súvislosti s Kate Moss. Rodáčka z Veľkej Británie má síce stále šarm, no keď sa vyzlečie zo šiat...

Blondínka si v uplynulých dňoch užívala chvíle oddychu pri jazere v susednom Rakúsku. Spoločnosť jej robil výrazne mladší milenec Nikolai. A hoci dvojica na prvý pohľad príliš hviezdne nevyzerala, pozornosti paparazzov i tak neušli. 

Ako vidno, prominentný párik bez šiat príliš neohúri. Zadok bývalej modelingovej hviezdy je akýsi mľandravý a na stehnách je badať celulitídu. Posilňovni sa očividne oblúkom vyhýba aj modelkin zajačik, ktorý sa svalnatým hrudníkom a vypracovaným bruchom nemôže pochváliť. Nuž, hlavné je, že sa ľúbia.      

Kate Moss a jej milenec si užívali chvíle oddychu pri jazere. Paparazzom odhalili svoje nedokonalosti.
Zobraziť galériu (6)
Kate Moss a jej milenec si užívali chvíle oddychu pri jazere. Paparazzom odhalili svoje nedokonalosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate MossNikolai von Bismarck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu