Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexica s božským telom je opäť mamou: Pozrite na to chutné bábo!

Marisa Miller sa stala druhýkrát matkou. Zobraziť galériu (8)
Marisa Miller sa stala druhýkrát matkou.

SANTA CRUZ - Americká modelka Marisa Miller a jej manžel Griffin Guess majú druhého spoločného potomka. Tridsaťšesťročná príležitostná herečka priviedla 29. mája v jej rodnom kalifornskom Santa Cruz na svet chlapca, ktorému dali meno Grayson Lee Bazyl Guess. Bábätko po narodení vážilo približne 4000 gramov a meralo 53 centimetrov.

V rozhovore pre americký týždenník People Miller uviedla, že pôrod bol tá najnáročnejšia vec v jej živote. Chlapec sa narodil s plodovou blanou okolo hlavy, vďaka čomu si podľa otca vyslúžil meno Bazyl, čo znamená "kráľovský".

Dvojica spolu už vychováva aj dvaapolročného syna menom Gavin Lee. „Môj syn Grayson je zdravý a je to veľmi rozkošné bábätko. Je to veľké požehnanie a som veľmi šťastná, že môžem sledovať, ako obaja moji chlapci spolu vyrastajú,” povedala modelka, ktorá je známa napríklad vďaka spolupráci so spoločnosťami Victoria’s Secret či Harley-Davidson.

Marisa sa predstavila tiež v niekoľkých seriáloch a vo filme R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodne neživých agentov (2013). Spomínaného hudobného producenta Griffina Guessa si vzala v apríli 2006. 

Marisa Miller a jej novorodený syn Grayson.
Zobraziť galériu (8)
Marisa Miller a jej novorodený syn Grayson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu