Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zohavená retušou: Supermodelke „odsekli“ celú ruku!

Modelka Marisa Miller vďaka zbabranej retuši opticky prišla o ruku Zobraziť galériu (10)
Modelka Marisa Miller vďaka zbabranej retuši opticky prišla o ruku

NEW YORK – To je ale nepodarok! Na takúto rozhorčenú reakciu má momentálne plné právo známa americká modelka Marisa Miller (32). Pri grafických úpravách jej katalógových fotiek totiž došlo k poriadnemu omylu – na jednej z nich jej nešikovný retušér doslova „odťal“ ruku!

Pehy zostali, ľavá horná končatina úplne zmizla! Taký je výsledok zbabranej retuše, v ktorej hlavnú úlohu zohráva jednej z anjelikov módnej značky Victoria's Secret. Iróniou je, že práve tento výrobca spodnej bielizne a konfekcie sa pod obrovské faux-pas podpísal na svojej webstránke. Oblečenie totiž predáva na jednorukej modelke!

Zaujímavosťou zostáva, že v tomto odstrašujúcom prípade ide o jednoduchý záber, akých je na e-shopových stránkach úctyhodné množstvo. Retuš tak u krásnej Marisy takpovediac ani nebola potrebná – jej telo nepredáva bikiny či luxusnú súpravičku, ale obyčajné polo tričko. Popis obrázka však s fotografiou veľmi nekorešponduje. Pojem „najsexi“ si v zhmotnenej verzii viacerí užívatelia predstavujú úplne inak!

Čo si o celej kauze myslí plavovláska, ktorej sa chybná retuš bezprostredne dotýka, zatiaľ známe nie je. Pod logom spomínanej značky však takto zohavená nebola sama. Pravidelne „vylepšovaná“ sa v tomto smere stala aj jej kolegyňa z brandže, Karolína Kurková. Tej síce prirodzený pupok v skutočnosti chýba, na záberoch v spodnej bielizni ho má však zakaždým doslova ukážkový.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu