Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická dovolenka modelky zo známej reklamy: Pred mesiacom rodila, teraz je v kóme!

Yfke Sturm je dobre známa aj mnohým Slovákom. Účinkuje totiž v reklame na pleťový krem. Zobraziť galériu (10)
Yfke Sturm je dobre známa aj mnohým Slovákom. Účinkuje totiž v reklame na pleťový krem.

ISCHIA - Obrovské nešťastie! Topmodelka Yfke Sturm (33), ktorá sa na obrazovkách slovenských televízií objavuje v reklame na pleťový krém, mala pred pár dňami vážnu nehodu. Počas dovolenky totiž zatúžila po adrenalíne a vodu si vychutnávala na tzv. jetsurfe, čo sa jej takmer stalo osudným. Kráska je momentálne v kóme, s poranenou chrbticou a hlavou leží v neapolskej nemocnici. Hrozné na celej tragédii je najmä to, že približne pred mesiacom priviedla na svet synčeka.

Známa modelka Yfke Sturm priviedla koncom júla na svet prvé dieťatko a netajila sa tým, že prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života. Popri starostlivosti o synčeka Alexandra si však našla čas aj na letnú dovolenku, ktorú trávila v Taliansku. Chvíle pohody a relaxu sa však nečakane zmenili na boj  o holý život. 

Atraktívnej blondínke sa totiž zachcelo trošku vzrušenia a vodu si užívala na jetsurfe, t.j motorom poháňanej doske, ktorá môže dosiahnuť až 60 km/h. Yfke však riadenie tohto „vozidla” nezvládla a mala vážnu nehodu. Po tom, čo z dosky spadla, po nej prešiel iný surfer, ktorý si ju nevšimol. Výsledkom je vážne poranená chrbtica a hlava. Ako informujú talianske médiá, Yfke bola vrtuľníkom prevezená do neapolskej nemocnice, kde leží v kóme. 

Podľa holandského denníka De Telegraaf je modelkin stav stabilizovaný, no ošetrujúci lekár vraj priznal, že ešte stále nie je celkom mimo ohrozenia života. Ak sa kráska preberie z kómy, je tu tiež riziko, že jej nehoda bude mať trvalé následky. 

Yfke Sturm má za sebou celkom slušnú kariéru. Spolupracovala s najznámejšími fotografmi a svojou krásou ozdobila stránky viacerých prestížnych magazínov. Viackrát účinkovala v šou Holandsko hľadá topmodelku, predvádzala pre vychytených dizajnérov a je jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Krásnu tvár a božské telo prepožičala viacerým značkám, ktorým robí reklamu. Slováci ju môžu poznať napríklad zo spotu, v ktorom ženám odporúča BB krém.  

Viac o téme: Victoria´s SecretYfke Sturm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu