Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexbomba s hompáľajúcimi prsiami na golfe: Drali sa jej von z bikín!

Lindsey Pelas hrala golf oblečená v bikinách, z ktorých sa jej drali von prsia. Zobraziť galériu (9)
Lindsey Pelas hrala golf oblečená v bikinách, z ktorých sa jej drali von prsia.

LOS ANGELES - Opäť provokuje! Lindsey Pelas (24) sa nedávno podarilo urobiť rozruch, keď na internete zverejnila video, ktoré sa medzi chlapmi stalo hitom. Hlavnú úlohu v ňom zohrali blondínkine veľké hopsajúce prsia. Tie playmate očidivne pretŕča pri každej možnej príležitosti. Naposledy si oblečená v ružových bikinách vyrazila na golf a jej vnady sa opäť roztancovali.

Štíhlych blondíniek s veľkými prsiami je dnes viac než dosť, a tak nečudo, že uspieť v konkurencii sexíc je pomerne náročné. Dôležité je strhnúť na seba pozornosť vždy, keď sa dá. Vedomá si je toho aj Lidsey Pelas, ktorá sa stala známou vďaka videu s hopsajúcimi prsiami. 


Pozrite si tiež: Blonďavá sexbomba dobýja svet hompaľajúcimi prsiami: Po pozretí tohto minutového videa budete paf! 


Zrejme preto sa playmate v týchto dňoch pripomenula ďalšou sexi nahrávkou. Nahodená v úsporných bikinách si to namierila na golf, aby ukázala, že je nielen krásna, ale tiež šikovná. Vydarený odpal oslávila blondínka tančekom, pri ktorom rozvlnila svoje krivky a rozhojdala prsia. 

Video si Lindsey zverejnila na instagrame, čo samozrejme potešilo všetkých jej priaznivcov. „Och, dokázal by som to pozerať stále dookola. Asi začnem mať rád golf,” nešetril komplimentmi jeden z nich. A nebol jediný, čo Pelas ospevoval. 

VIDEO: Sexbomba Lidsey Pelas vie ako potešiť mužské oči. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu