Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nehanebná playmate šantila vo fontáne: Hop... A holé prsia sú vonku!

Charlie Riina si šteklivé fotenie vo fontáne užívala. Zobraziť galériu (7)
Charlie Riina si šteklivé fotenie vo fontáne užívala.

HOLLYWOOD - Pohľad na ňu rozpáli každého! Charlie Riina (31) je jednou z tých žien, ktoré pravidelne predvádzajú svoj sexepíl na stránkach pánskych magazínov. Jej telo si mohli pred pár dňami vychutnať dokonca i čitatelia slovenského vydania časopisu Playboy. Rodáčka z Kanady však pravidelne pózuje aj pre výrobcu stolovej vody. Nedávno pri tej príležitosti šantila vo fontáne, kde odhalila svoje okrúhle vnady.

Rada ich ukáže! Kým väčšina žien má s odhaľovaním svojich predností problém, vybraná skupina dám si nahotu užíva. K nim patrí napríklad aj Kanaďanka s poľskými koreňami, Charlie Riina, ktorá nedávno ozdobila slovenské vydanie magazínu Playboy. 

Sexica sa odhaľuje nielen na stránkach pánskych časopisov, no je neodmysliteľne spätá aj s výrobcom istej stolovej vody, pre ktorého pravidelne fotí šteklivé reklamné fotky. Zábery vznikajú na netradičných miestach a krásna Charlie je na nich väčšinou odhalená. 

Počas posledného fotenia sa modelka ocitla vo fontáne. Oblečená v mini šortkách a krátkom tope na seba strhávala pohľady všetkých okoloidúcich. Úsporné kúsky totiž dokonale zvýraznili jej postavičku. Navyše, keď sa medzi kvapkami vody rozšantila, ukázala ešte oveľa viac.   

Charlie Riina má sexepílu na rozdávanie. Často to dokazuje na stránkach pánskych magazínov.
Zobraziť galériu (7)
Charlie Riina má sexepílu na rozdávanie. Často to dokazuje na stránkach pánskych magazínov.

Viac o téme: Charlie Riina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu