Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto speváčka vie, ako šokovať: Ukázala pohlavné orgány!

Tove Lo Zobraziť galériu (7)
Tove Lo (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Prsia dnes ukazujú všetky a všade! A tak si speváčka Tove Lo (29) povedala, že bude šokovať ešte viac. Na odovzdávanie cien ARIA Awards zavítala oblečená v priesvitných šatách s potlačou ženských pohlavných orgánov. Fanúšikovia sú nadšení. Čo na výstredný outfit hovoríte vy?

Rozhodne zaujala! Švédska speváčka Tove Lo nepatrí medzi hanblivky. Dôkazom je napríklad jej najnovší videoklip, kde si užíva sexuálne hrátky s mužom, ženou, i samou sebou. Blondínka počas koncertov nešetrí pikntnými odhaleniami a ani outfity, v ktorých sa ukazuje v spoločnosti nepatria do kategórie slušných.      

Kreácia, v ktorej Tove Lo zavítala v utorok na odovzdávanie cien ARIA Awards, bola priam dychvyrážajúca. Speváčku zaradili zahraničné média medzi najhoršie oblečené ženy podujatia. Priesvitné šaty totiž mali na sebe obrázok materince a vaječníkov.

Fanúšikovia výstrednej speváčky sú však nadšení. „Wau, to je paráda! Kde kúpim tie šaty?” zneju komentáre pod jej fotkou v nezvyčajných šatách. Ako sa páčia vám?  

Tove Lo zavítala na odovzdávanie cien v šatách, ktoré mali na sebe potlač pohlavných orgánov.
Zobraziť galériu (7)
Tove Lo zavítala na odovzdávanie cien v šatách, ktoré mali na sebe potlač pohlavných orgánov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tove Lo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu