Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MAXI brucho, mini bikiny: Sexi Češka zakryla len to najnutnejšie!

Tehotná Karolína Kurková v úsporných bikinách vôbec nevyzerá zle. Zobraziť galériu (8)
Tehotná Karolína Kurková v úsporných bikinách vôbec nevyzerá zle.

MIAMI - Stále si to môže dovoliť! Topmodelka Karolína Kurková (31) nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, ktoré by sa už čochvíľa malo vypýtať na svet. Termín pôrodu sa každým dňom blíži a kráska si čakanie naň kráti oddychom a relaxom. Spoločne s manželom a šesťročným synčekom si dopriala dovolenku na Miami, kde je na pláži neprehliadnuteľná. V úsporných čiernych bikinách hrdo vystavuje na obdiv guľaté bruško a krivky, ktoré sa ani pod vplyvom tehotenstva príliš nezmenili.

Karolína Kurková, rodáčka z Děčína, odštartovala modelingovú kariéru už v 15 rokoch. Pracovala pre vychytené módne domy, preslávila sa ako jeden z anjelikov Victoria´s Secret a skúsila šťastie aj pred kamerami. V rozhovoroch sa však netají tým, že nič neprekoná úlohu matky. 

Sympatická blondínka má s manželom Archie Durym synčeka Tobina, z ktorého sa už čochvíľa stane veľký brat. Karolína nedávno prezradila, že pod srdcom nosí opäť chlapčeka a na pôrod sa veľmi teší. „Pre mňa je to tá najúžasnejšia vec, ktorú si žena môže prežiť. Ten pocit sa nedá opísať. Je to ten najväčší úspech. Neuveriteľné, vzrušujúce, šialené a zmení to každú z nás,” povedala v rozhovore pre Nine In The Mirror modelka. 

Hoci je kráska už v deviatom mesiaci tehotenstva, stále sa cíti veľmi dobre. Počas uplynulých dní si v spoločnosti manžela a syna užívala chvíle oddychu a hrejivé slnko. Po pláži v Miami pobehovala v úsporných bikinách, ktoré by si mohla obliecť len máloktorá budúca mamička. 

Karolína Kurková hrdo vystavovala na pláži svoje krivky aj guľaté bruško.
Zobraziť galériu (8)
Karolína Kurková hrdo vystavovala na pláži svoje krivky aj guľaté bruško.

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu