Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šok v talentovej súťaži: Preboha, veď im ukázala...

Tiffany McRory svojím tancom pri tyči šokovala divákov aj porotu. Zobraziť galériu (13)
Tiffany McRory svojím tancom pri tyči šokovala divákov aj porotu.

BRATISLAVA – Scenzurovali ju! V aktuálnom ročníku talentovej súťaže Britain´s Got Talent prišla predviesť svoje umenie aj Tiffany McRory. Muži v divadle zbystrili pozornosť už v okamihu, keď poodhalená sexica vybehla na pódium v naozaj úspornom outfite. V momente, ako začala tancovať pri tyči a roztiahla nohy, už v sále prestali dýchať asi úplne všetci. Britská televízia radšej jej vystúpenie ani neodvysielala. A na internet zavesila video s prekrytými intímnymi partiami.

Všetci v nemom úžase! V talentovej súťaži Britain´s Got Talent vystúpila tanečnica Tiffany McRory. Tá vo svojom čísle pri tyči ukázala aj to, čo nikto zrejme nečakal. V momente, keď roztiahla nohy v obtiahnutom a zjavne priesvitnom spodnom diele kostýmu, diváci ostali v šoku. Niektorí od úžasu otvárali ústa, iní si zakrývali oči. Simonovi Cowellovi rukou zatienila výhľad kolegyňa z poroty.

Tento kontroverzný moment si britská stanica nedovolila odvysielať, no rozhodla sa podeliť o šteklivý zážitok prostredníctvom internetu. Do videa dali aj varovanie a vycenzurovali intímne partie brunetky. Zakryli ich fotografiou tváre jedného z moderátorov.

Samotná Tiffany ale toto gesto vôbec nechápe. „Bola som tam pred dvoma rokmi. Išlo to do televízie a bolo to scenzurované v domnienke, že je to príliš nemravné. Bola som šokovaná, lebo tu ukazovali ľudí so strapcami na bradavkách a podobne. Bolo to len kvôli tomu, že išlo o tanec pri tyči. Preto som prišla znovu, dúfajúc, že zmením to vnímanie. A cenzurovali to znovu. Myslím si, že by som mohla mať aj teplákovú súpravu a výsledok by bol rovnaký,“ vyjadrila sa na svojom blogu.

Zaujímavé však je, že hlasovanie poroty dopadlo v jej prospech a postúpila do ďalšieho kola. V neskorších fázach súťaže však už hlasujú diváci, a tak sa bude musieť McRory objaviť na obrazovkách. Otázkou je, či ju budú tvorcovia naďalej cenzurovať alebo jej odporučia decentnejšie oblečenie.

VIDEO: Tanečnica Tiffany a jej vystúpenia v britskom Talente.

Talent tanečnica pri tyči

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu