Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Drsného porotcu súťaže prekabátili dedkovia: Takúto fantáziu od nich nikto nečakal!

Mladý duch v starom tele dokáže priam zázraky! Zobraziť galériu (2)
Mladý duch v starom tele dokáže priam zázraky! (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Talentové súťaže nás niekedy naučia viac, ako si myslíme. V súťaži Britain's Got Talent sa objavila pätica mužov vo veku od 40 do 60 rokov, ktorí však všetkým dokázali, že vek je skutočne iba číslo. Pre seniorov z celého sveta by mali byť vzorom. Dokazujú totiž, že aj keď už od nich svet nič neočakáva, ešte vždy vedia prekvapiť!

Nenápadní páni v svetroch, košeliach a rovnakých hnedých topánkach si získali srdcia divákov počas castingu britskej talentovej šou, v ktorej hlavným porotcom je známy "kat" súťažiacich a autor nápadu Simon Cowell. Aj tento drsný pán porotca však ostal ako obarený po výstupení skupiny Old Men Grooving: "Ja som to skutočne neočakával. Keď začala pesnička, pomyslel som si, bože, toto bude strašné, ale vy ste ma prekabátili!"

Mladý duch v starom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Diváci šaleli, porotcovia vstávali zo stoličiek, a to všetko kvôli, povedzme si úprimne, stále nedokonalému tanečnému predstaveniu. Myšlienka týchto pánov bola totiž úplne iná, chceli ukázať, že nepatria do starého železa, čo sa im určite podarilo. Simon Cowell to vyjadril veľmi presne: "Vek nie je ničím, iba číslom."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu