Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Semifinalisti Británia má talent na Slovensku!

Semifinalisti Británia má talent na Slovensku!
Semifinalisti Británia má talent na Slovensku! (Zdroj: PR článok)

České zoskupenie umelcov pod názvom Pyroterra urobili doslova dieru do sveta. Rozhodli sa totiž zapojiť do talentovej súťaže Britain´s got talent aby si zmerali sily so zahraničnými umelcami. Ich úspech bol nečakaný a pre fanúšikov Pyrotteri priam šokujúci. So svojou energickou ohňovou a pyro show sa prebojovali až do semifinále. Hlasujúci národ ich už žiaľ do finále neposlal, ale so svojim výkonom sú aj tak nadmieru spokojní.

Obdobnú show Pyroterra predvedie aj na Slovensku, na letisku v Piešťanoch v rámci podujatia CARat Tuning Party a jeho sobotňajšieho programu pod hlavičkou Le Grande House. Ich vystúpenie je naplánované po polnoci. Ale nie len Pyroterra bude zdobiť masívny stage od spoločnosti Hurricane. Predstavia sa aj Duo Fénix, ktorí predvedú svoje najodvážnejšie, zákon príťažlivosti popierateľné kúsky pri tyči a v rámci vzdušnej akrobacie cviky na kruhoch. O hudobnú nádielku sa postará Charlie Clubber a Tamira, ktorých umenie poznajú fanúšikovia elektronickej scény vo viac ako 9 krajinách sveta a vystúpili v kluboch ako Amnesia na Ibize, Ministry of Sound v Londýne a Egypte, Hed Kandi a mnoho iných. Právom ich preto radia medzi elitu slovenských DJov. Supportovať im bude Drahosh, legenda house music na Slovensku, ktorého skladby a remixy sa pravidelne objavujú v setoch DJov celého sveta.

 

V týchto dňoch vychádza najnovšie mixované CD Le Grande House vol.3, ktoré bude distribuované medzi návštevníkmi CARat Tuning Party. Partner podujatia Predpredaj.sk ponúka tento mix špeciálne pre čitateľov topiek na voľné stiahnutie tu: https://soundcloud.com/le-grande-house/live-mix-3

 

Vstupenky na CARat tuning party kupujte na Predpredaj.sk!

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu