Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas Slováka v britskom Talente: Aha, ako ho vysmiali!

Simon Cowell i publikum vysmiali Slováka Erika, ktorý sa zúčastnil britského Talentu. Zobraziť galériu (8)
Simon Cowell i publikum vysmiali Slováka Erika, ktorý sa zúčastnil britského Talentu.

LONDÝN - Urobil si poriadnu hanbu! V uplynulom kole aktuálneho ročníka Britain´s Got Talent sa objavil aj mladý Slovák, ktorý zatúžil po sláve. Dvadsaťsedemročný Erik Kováč sa dostal až na pódium do divadla pred obávaného Simona Cowella. Pri vstupnom rozhovore s porotcom však neporozumel správne otázke a diváci sa na jeho nechápavosti poriadne zabávali. Viac ako jazykové zlyhanie ich ale do kolien dostal jeho piskľavý falošný spev.

Slovensko sa opäť zviditeľnilo! Aj keď tentokrát by sme boli asi radšej, keby sa tak nestalo. Mladík Erik Kováč, ktorý pracuje v anglickom Sheffielde, sa rozhodol skúsiť šťastie v talentovej šou. V aktuálnom ročníku Britain´s Got Talent sa dostal až na pódium divadla, kde spôsobil poriadny rozruch. 

Spočiatku to nevyzeralo, že by mal nejaký problém s angličtinou, no neskôr sa na jeho odpovediach bavilo celé publikum. Simon Cowell totiž zisťoval, kde Erik pracuje. Dozvedel sa, že v supermarkete a chcel vedieť, v ktorom presne. Slovák však zjavne otázku nechápal a začal opisovať, čo sa dá v tom obchode kúpiť. Keď porotca otázku niekoľkokrát zopakoval, mladík iba ďalej vymenovával tovar, ktorý predáva. To rozosmialo všetkých prítomných v hľadisku.

Svoju reputáciu nezachránil ani následným speváckym vystúpením – práve naopak. Kováč si vybral náročnú skladbu My heart will go on, ktorá je známa ako ústredná pieseň z filmu Titanic. No vysoký rozsah v štýle Celine Dion absolútne nezvládol. Jeho spev bol  piskľavý a falošný.

Porotca David Williams túto blamáž zaklincoval paródiou na filmovú pózu Leonarda DiCapria a Kate Winslet, pri ktorej objímal zachmúreného Simona Cowella. Prvý menovaný dotiahol túto komédiu do absurdného konca, keď nášho „speváka” posunul ďalej. Po zásahu jeho kolegov sa však Erik sa do ďalšieho kola nedostal. Vďaka šíreniu videa ale znovu a znovu zažíva svoje minúty slávy. Veď aj zlá reklama je reklama...

VIDEO: Slovák Erik Kováč v britskom Talente 

Erik Kovac v britskom talente

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu