Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kiks fešnej Češky medzi hviezdami: Každý prsník do inej strany!

Petra Němcová vyzerala uchvátne. Celkový dojem však kazil dekolt, ktorý by potreboval oporu. Zobraziť galériu (9)
Petra Němcová vyzerala uchvátne. Celkový dojem však kazil dekolt, ktorý by potreboval oporu.

CANNES - Chcelo by to oporu! Petra Němcová (35) je krásna žena, ktorá sa nestratí ani medzi svetovými hviezdami. Keď sa rodáčka z Čiech objaví na červenom koberci, vyzerá zväčša úchvatne a mnohí pri pohľade na ňu strácajú dych. Na včerajšej premiére, ktorá sa konala v rámci známeho filmového festivalu, však blondínka príliš neohúrila. V róbe s odvážnym výstrihom totiž pretŕčala svoje povädnuté prednosti.

Krásna tvár, očarujuca róba, ale... Filmový festival v Cannes je udalosťou, ktorej sa zúčastňujú mnohé hviezdy. Tento rok si ho nedala ujsť ani topmodelka svetového formátu Petra Němcová. Známa Češka sa včera objavila na premiére počinu Sicario, kde prišla vyparádená ako princezná. 

Plavovláska mala oblečenú róbu od známeho libanonského dizajnéra, ktorá pochádza z jarnej kolekcie. Doplinla ju luxusnými šperkami a dokonalou vizážou. Aj napriek tomu však bil do očí jeden menší nedostatok. Šaty odhaľovali modelkine prsia, ktoré príliš hviezdne nevyzerali.

Petra nebola jedinou dámou, ktorá v ten večer stavila na outfit s hlbokým výstrihom. Róby ďalšich prominentných žien nájdete v GALÉRII.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu