Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blonďavá herečka po 30 rokoch: Kedysi krásna morská panna, dnes je z nej netvor!

Takto vyzerala Daryl Hannah pred 30 rokmi, keď vo filme Žblnk! stvárnila morskú pannu. Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Daryl Hannah pred 30 rokmi, keď vo filme Žblnk! stvárnila morskú pannu.

LOS ANGELES – A máme tu ďalší odstrašujúci prípad! Plastické operácie a skrášľujúce zákroky síce vedia robiť divy, ale často dokážu napáchať aj veľa škody. V šoubiznisovom svete sa pohybuje viacero jedincov, ktorí to s vylepšovaním prehnali a dnes vyzerajú priam hrozne. Príkladom môže byť herečka Daryl Hannah (54), ktorá sa na filmovom plátne zviditeľnila úlohou morskej panny. Z kedysi krásnej blondínky je dnes vyžitá opacha s umelou tvárou.

Čo to so sebou porobila?! Takáto otázka preletí hlavou zrejme každému, kto zbadá najnovšie zábery herečky Daryl Hannah. Blondínka, ktorú si mnohí spájajú napríklad s filmom Kill Bill, sa pred pár dňami objavila pred kamerami a pohľad na ňu bol viac než hrozivý. Umelkyňa prezentovala nový seriál s názvom Sense 8, kde stvárňuje anjela. Mnohí si ale pri pohľade na ňu povedali, že ak takto vyzerajú bytosti z neba, tak by asi radšej išli do pekla.

Blondínka to totiž v boji so starobou dosť preháňa a podstupuje jedno vylepšenie za druhým. Výsledkom plastických operácii a zákrokov je umelá tvár bez štipky prirodzenej krásy, ktorá bola pre Daryl kedysi povestnou. Napokon, keď sa pred 30 rokmi zviditeľnila účinkovaním vo filme Žblnk!, svet ju spoznal ako dlhonohú krásku s modrými očami a obrovskou dávkou sexepílu. 

Ten je však nenávratne preč, rovnako ako chvost, ktorý v spomínanom počine mladú blondínku, stvárňujúcu morskú pannu, zdobil. „Rozložil sa asi tak do roka. Teraz sú iné možnosti, iné materiály. V tom čase mi ho však kostyméri robili každý deň zhruba po osem hodín,” zaspomínala si na nakrúcanie v rozhovore pre The Fix Daryl, ktorá kvôli tomu jedla a pila len minimálne, aby nemusela ísť na toaletu. 

Kedysi krásna herečka Daryl Hannah zo seba urobila plastikovú kreatúru.
Zobraziť galériu (7)
Kedysi krásna herečka Daryl Hannah zo seba urobila plastikovú kreatúru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu