Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chcel toto vôbec niekto vidieť?! Tučná Mariah Carey ukázala, čo skrýva pod šatami

Mariah Carey pustila návštevníkov koncertu pod sukňu. Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey pustila návštevníkov koncertu pod sukňu.

LAS VEGAS – Ach, jaj! Jednou z najznámejších šoubiznisových bojovníčok s kilami je nepochybne speváčka Mariah Carey (45) . U hviezdnej divy sa pravidelne striedajú obdobia, kedy ohuruje schudnutou postavou s tým, keď desí pribratými kilami. Momentálne prechádza plavovláska tým tučnejším obdobím, no ako sa zdá, odmieta si to pripustiť. Na svoj nedávny koncert sa totiž narvala do nevhodne zvolených šiat a priamo na pódiu si vyrobila riadny trapas.

Fakt to bolo nutné?! Speváčka Britney Spears nie je jedinou hviezdou, ktorá natriasa svoje šunky v americkom meste hriechu. Najnovšie koncertuje v Las Vegas aj jej staršia kolegyňa Mariah Carey. Tá sa síce na propagačných materiáloch prezentuje ako o desiatku kíl ľahšia sexica, ale v skutočnosti jej krivky nie sú vôbec dokonalé.

Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť aj návštevníci vystúpenia, pred ktorými sa speváčka pretŕčala vo viacerých outfitoch.  Ako to už v jej prípade býva zvykom, maximálne nevhodne zvolených kúskoch, ktoré jej korpulentnej postave vôbec nelichotia. Spomenúť možno gýčovú ružovú róbu s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom.

Strih spomínaných šiat tak odhaľoval nielen blondínkine vnady, ale aj jej macaté stehná. Mariah sa však počas vystúpenia akosi pozabudla a prítomným predviedla zo svojho tela ešte oveľa viac. V istom okamihu sa totiž nepochopiteľne zosunula do podrepu a zaskočeným fanúšikom ukázala aj svoje nohavičky. Ktovie, či po koncerte nemali problém zaspať...

Mariah Carey sa počas vystúpenia akosi pozabudla a prítomným ukázala, čo skrýva pod sukňou.
Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey sa počas vystúpenia akosi pozabudla a prítomným ukázala, čo skrýva pod sukňou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu