Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kyprá Mariah Carey sa narvala do malých bikín: Zlatko, preboha, videla si sa v zrkadle?!

Mariah Carey narvala svoje prsia do príliš malých bikín. Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey narvala svoje prsia do príliš malých bikín.

MALIBU - Toto jej nevyšlo! Mariah Carey (45) už dlhodobo bojuje s nadváhou, no vyzerá to tak, že za upylnulé mesiace sa jej nejaké to kilečko podarilo zhodiť. Z mini úspechu je popová diva taká nadšená, až sa napchala do bikín veľkosti S. Tie jej, pochopiteľne, nesadli a speváčka tak namiesto zvodného dekoltu ukázala fanúšikom zdeformované prsia a tukové vankúšiky.

Tiež im má čo ponúknuť! Letné mesiace sú neodmysliteľne späté s dovolenkami. Oddych a relax si doprajú aj známe celebrity, ktoré zásobujú sociálne siete fotkami v plavkách. Výnimkou nie je ani speváčka Mariah Carey. Tá už dávno nemá dokonalú postavičku, no svojich priaznivcov sa rozhodla potešiť momentkou, na ktorej odhaľuje svoje bujné vnady. 

Blondíka však siahla po dosť nevhodnom kúsku. Obliekla si totiž malú podprsenku, ktorá náklad v podobe jej pŕs vôbec nezvládala. Speváčkine prednosti z bikín doslova kypeli na všetky strany. A zlý dojem z fotky, žiaľ, nezachránil ani jej šťastný úsmev. 

„Tie prsia máš fakt obrovské. Chcelo by to pevnejšiu podprsenku,” neodpustili si rady niektoré zo speváčkiných fanúšičok. „Ale no tak, neblázni! Ty vo svojom veku ich ešte potrebuješ ukazovať? Máš predsa iné kvality!” pridali sa ďalší spomedzi priaznivcov. Ozvali sa aj milovníci veľkých vnád. Tí si však na Mariah musia nechať zájsť chuť. Popová diva už pár mesiacov randí s austrálskym miliardárom Jamesom Packerom. 

Pre malé bikiny bol náklad v speváčkinom výstrihu priveľký. Výsledok nevyzeral najlepšie.
Zobraziť galériu (7)
Pre malé bikiny bol náklad v speváčkinom výstrihu priveľký. Výsledok nevyzeral najlepšie.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu