Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Princ Harry v uniforme pobláznil Austráliu: Šialená fanúšička na stretnutie s ním nikdy nezabudne!

Princ Harry pobláznil Austráliu. Zobraziť galériu (9)
Princ Harry pobláznil Austráliu.

SYDNEY – Rozpútal hotové šialenstvo! Princ Harry (30) síce nie je prototypom krásavca, no charizmy a šarmu má na rozdávanie. Svoje by o tom vedeli hovoriť aj Austrálčania, ktorí sa s ním dnes lúčili pred známou budovou opery v Sydney. Mladý vojak sa s ľuďmi ochotne rozprával, objímal a dovolil im, aby sa ho dotýkali. Azda najviac bola zo stretnutia s panovníkom mimo dvadsaťjedenročná Victoria McRea, ktorá si svoju tvár určite tak skoro neumyje.

V Austrálii je za kráľa! Princ Harry strávil uplynulý mesiac u protinožcov, kde sa nakrátko stal členom ich armády. Vyskúšal si pôsobenie na rôznych pozíciách a navštívil viacero miest. Na každom kroku nezabudol rozdávať úsmevy a naplno prejavil svoju ľudskosť. Nečudo, že keď sa vo štvrtok lúčil s krajinou, davy domáceho obyvateľstva doslova šaleli.

Na mladého Brita totiž pred budovou divadla v Sydney čakali stovky nadšencov. „Myslel som si, že tu bude tak desať ľudí. Toto je pre mňa skvelá príležitosť, ako im poďakovať. Postarali sa o to, aby som sa tu cítil ako doma,” poznamenal neskôr pred novinármi charizmatický mladík. „Je pre mňa náročné odísť. Chcem zostať tu,” dodal Harry, ktorý počas lúčenia zažil aj pomerne kurióznu situáciu.

V dave na neho totiž čakala aj fanatická fanúšička - dvadsaťjedenročná Victoria. Blondínka vyobliekaná do minišiat s austrálskou vlajkou, držala v rukách transparent so žiadosťou, aby sa s ňou princ oženil. Keď na to šibalsky poznamenal, že nad tým porozmýšľa, neváhala a hneď sa na neho vrhla. „Dovolil mi, aby som ho pobozkala na líce. Bolo to úžasné. Myslím si, že medzi nami zafungovala chémia,” povedala pre OK magazín dievčina, ktorá takto verejne žiadala o ruku už aj premiéra Mikea Bairda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu